Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Salamon napja van.
Két kezével nevelte, most visszakapta az oroszlánt
2016-01-07 21:41:36
Két kezével nevelte, most visszakapta az oroszlánt

Két kezével nevelte, most visszakapta az oroszlánt

Kezdetben három óránként cumisüvegből etette s olyan kötődés alakult ki köztük, ami az állatvilágban természetes, ám ember és állat között bizony igen ritka és értékes.

 

A zoozoo.hu korábbi beszámolója szerint Pullai Béla – miután leváltották igazgatói posztjáról, – nem mehetett be szeretett oroszlánjához, csak a kinti kifutójában, kerítésen keresztül találkozhatott vele. Mivel az állaton a depresszió első jelei mutatkoztak, valamint a közvélemény is nehezményezte az elszakítást, az állatkert új igazgatósága engedett, és beleegyezett, hogy Pullai Béla zavartalanul tarthatja a kapcsolatot Elzával, úgy ahogyan eddig.

 

A volt igazgató Facebook-profilján köszönte meg a támogatást:

 

Kedves barátaim, tisztelt támogatóim!

Nagy nap a mai, mert ma délelőtt aláírtam egy megállapodást a Vadaskerttel, hogy újra látogathatom kicsim Elzát a belső helyen “jószolgálati konzultánsként” heti két alkalommal. Mindezt két dolognak köszönhetem egyrészt az Önök segítségének, véleménynyilvánításának, mellém állásának, másrészt a kuratórium elnökének, dr. Brúszel László úr jóindulatának, amelyek miatt létrejöhetett ez a megállapodás.

 

Mindenkinek szívből köszönöm a segítséget és az igazi örömöt, amelyet ma átélt Elza, amikor zavartalanul találkoztunk. Érdemes volt bízni a közvélemény erejében az állatszerető emberek hozzáállásában. Én nem akarok már igazgató lenni a kecskeméti Vadaskertben az élet más utat jelölt ki számomra. Kívánom, hogy fejlődjön, szépüljön ez a kert, hiszen én is ezért dolgoztam, és sok sikert kívánok nekik. A lényeg hogy egy gyönyörű három éves oroszlán ma nyugalommal és békében fekszik le.

Még egyszer mindenkinek köszönöm a segítséget és kitartást.”

 

Utoljára frissítve: 2016-01-07 18:48:39

További híreink
Az ősz színei
Mutatunk egy lenyűgöző őszi videót amit a ViharVonal Viharvadász csapata készített. A felvételek zöme Vecsésen, a reptéren, és a Spotter-dombon készült.
2016-10-24 14:40:39, Hírek, Színes Bővebben
Kihúzták az ötös lottót: ki nyert?
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
2016-10-22 19:47:45, Hírek, Színes Bővebben
Halálba küld a játszótéri „köszöntés”
Boldogok a tudatlanok. Ez jutott eszébe annak az apukának, aki gyermekét vitte a Bécsi domb új játszóterére Sopronban, s műveltsége okán nemcsak nézte a játékszerek felir...
2016-10-22 15:30:23, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Vádat emeltek egy baranyai mezőgazdasági vállalkozó ellen egy kisfiú halála miatt.
Bővebben >>