Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Judit napja van.
Két kezével nevelte, most visszakapta az oroszlánt
2016-01-07 21:41:36
Két kezével nevelte, most visszakapta az oroszlánt

Két kezével nevelte, most visszakapta az oroszlánt

Kezdetben három óránként cumisüvegből etette s olyan kötődés alakult ki köztük, ami az állatvilágban természetes, ám ember és állat között bizony igen ritka és értékes.

 

A zoozoo.hu korábbi beszámolója szerint Pullai Béla – miután leváltották igazgatói posztjáról, – nem mehetett be szeretett oroszlánjához, csak a kinti kifutójában, kerítésen keresztül találkozhatott vele. Mivel az állaton a depresszió első jelei mutatkoztak, valamint a közvélemény is nehezményezte az elszakítást, az állatkert új igazgatósága engedett, és beleegyezett, hogy Pullai Béla zavartalanul tarthatja a kapcsolatot Elzával, úgy ahogyan eddig.

 

A volt igazgató Facebook-profilján köszönte meg a támogatást:

 

Kedves barátaim, tisztelt támogatóim!

Nagy nap a mai, mert ma délelőtt aláírtam egy megállapodást a Vadaskerttel, hogy újra látogathatom kicsim Elzát a belső helyen “jószolgálati konzultánsként” heti két alkalommal. Mindezt két dolognak köszönhetem egyrészt az Önök segítségének, véleménynyilvánításának, mellém állásának, másrészt a kuratórium elnökének, dr. Brúszel László úr jóindulatának, amelyek miatt létrejöhetett ez a megállapodás.

 

Mindenkinek szívből köszönöm a segítséget és az igazi örömöt, amelyet ma átélt Elza, amikor zavartalanul találkoztunk. Érdemes volt bízni a közvélemény erejében az állatszerető emberek hozzáállásában. Én nem akarok már igazgató lenni a kecskeméti Vadaskertben az élet más utat jelölt ki számomra. Kívánom, hogy fejlődjön, szépüljön ez a kert, hiszen én is ezért dolgoztam, és sok sikert kívánok nekik. A lényeg hogy egy gyönyörű három éves oroszlán ma nyugalommal és békében fekszik le.

Még egyszer mindenkinek köszönöm a segítséget és kitartást.”

 

Utoljára frissítve: 2016-01-07 18:48:39

További híreink
Cél az alacsony szén-dioxid kibocsátás
Európa alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságra való áttérésének előmozdítása a cél.
2016-07-30 08:41:00, Hírek, Színes Bővebben
Felújítási munkálatok kezdődnek az Esküvő közi orvosi rendelőben
Tájékoztatjuk Tisztelt betegeinket, hogy az Esküvő köz 1-3. szám alatti háziorvosi rendelőben 2016. augusztus 01-től felújítási munkálatok kezdődnek, amelyek várhatóan 2,...
2016-07-30 03:36:16, Hírek, Színes Bővebben
Beszámoló a Lakóközösségi Napok rendezvénysorozatról
Július 28-án a Gidófalvy lakótelepen folytatódott a Lakóközösségi Napok rendezvénysorozata. A szervezők gondos előkészítésének eredményeképpen a csaknem egész napon át ta...
2016-07-30 03:32:14, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy 31 éves kiskunfélegyházi férfi vesztette életét, miután egy kigyulladt autóból égési sérüléseket szenvedve...
Bővebben >>