Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Két nő, pirosban
2019-03-31 14:02:01
Két nő, pirosban

Két nő, pirosban

A nyitókép baloldalán a tegnap este elsöprő fölénnyel megválasztott liberális és elszántan korrupcióellenes, Szlovákia első női elnöke, Zuzana Čaputová látható.

 

A túlzás nélkül történelmi jelentőségű győzelem méltán felrázta ma reggel az európai országokat, mondhatni szimbolikus óraátállításra ébredhettünk.

 

Čaputová a voksolást követő első nyilatkozatában azt mondta: a győzelmet alázattal fogadja, és úgy véli, az országnak változásra van szüksége. Bejelentette: első államfői útja Prágába vezet majd.

 

A kép jobboldalán egy Schmidt Mária nevű úgynevezett történész, a magyar miniszterelnök kebelbarátja és befolyásos politikai tanácsadója látható, amint saját kormánytévéjükben makog valamilyen hagymázas eszméket, alázattól mentesen.

 

Mária legutóbb, bár kérdezte a fene, de biztosította az országot, hogy Horthy Miklós visszaadta a magyarok önbecsülését – hogy ezt honnan veszi a milliárdos ideológus, azt nem tudjuk.

 

Így első ránézésre tökéletesen megtestesíti önnön vizuális létében az egész jelen Orbán-kormány lényegét. Ronda, szikkadt, gőgös, gátlástalanul önkritika nélküli, demagóg, elnyomó, stb. Főként stb.

 

Májusban és októberben választunk. Ha mást nem, ezt a képet idézze fel, drága olvasó, mielőtt ikszel egyet az egészre.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Végre itt a tavasz, úgyhogy ideje a szekrény mélyére száműzni a télikabátot a sapkával, sállal és kesztyűvel e...
Bővebben >>