Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Kétfarkú alpolgármestert választhatnak csütörtökön a IX. kerületi testületbe
2019-11-12 12:52:18
Kétfarkú alpolgármestert választhatnak csütörtökön a IX. kerületi testületbe

Kétfarkú alpolgármestert választhatnak csütörtökön a IX. kerületi testületbe

A lap szerint a párt európai parlamenti (EP) listavezetőjét, Döme Zsuzsannát kérte fel a posztra a IX. kerület vezetője. A párt egyébként Baranyit támogatta a ferencvárosi előválasztáson is.

 

Döme megerősítette, hogy kulturális területért felelős alpolgármester lehet, de ha lakossági panaszt, bejelentést kapnak, „biztos, hogy nem fogom kibírni, hogy ne nyúljak bele másba is”. A testület alakuló ülését csütörtökre hívták össze, és az LMP-s Reiner Roland belsős, főállású alpolgármester lesz.

 

A Kétfarkú jelölt az Indexnek úgy nyilatkozott, hogy valójában már a tavalyi országgyűlési választási kampányban is részt vett az MKKP a IX. kerületi politikai életben, már akkor megjelentek, aztán pedig tavasszal, illetve nyár elején elképedve tapasztalták, hogy az ellenzéki pártok összefogása a korábban saját maguk által meghatározott elvekkel szemben nem Baranyi Krisztinát, a kerület leghatékonyabb, legismertebb, és főként független politikusát támogatnák. Az MKKP ezért is szállt be Baranyi oldalán, és Döme úgy látja, az előválasztás kikényszerítésében és sikerében is volt szerepük.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többe...
Bővebben >>