Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Kiderült, hogy miért a nímand Mándoki Orbán kedvenc zenésze
2015-10-10 19:10:56
Kiderült, hogy miért a nímand Mándoki Orbán kedvenc zenésze

Kiderült, hogy miért a nímand Mándoki Orbán kedvenc zenésze

Mit tudunk Mandokiról..? Azon kívül, hogy Dzsin-dzsin-dzsingiz Kan – semmit. Legfeljebb még annyit, hogy arcátlanul barokkos fantáziájú önvallomásai egyikében komoly arccal közölte, hogy a hetvenes években a Gulágon kötött ki, akinél szaxofont találtak s miként a Magyar Narancs idézte egy hasonló történelmi önvisszatekintését: a szerettei körében világhírű zenész és barát szerénységére vall, hogy /…/ a jó Leslie idehaza, még Laciként, „az ellenzéki diákmozgalom kultikus dzessz-rock zenekarának, a JAM-nek volt a vezére”.  Ezt a mondatot már acélba kellene önteni, valószínűleg pár hónap múlva Leslie bevállalja a berlini fal ledöntését is.

 

Mindig is érthetetlen volt, hogy Orbán, akit soha életében nem érdekelt sem a kultúra – ezen persze nem Mandokit értenénk -, sem a környékén zavarosban halászgató középszerű kalandorok – ezen sokkal inkább -, mit nyal ezen a lepattant zenebohócon.

 

Nos, mindenki meglepetésére Bolgár György rádiós műsorában derült ki a nagy rejtély. A Volkswagen-botrány kapcsán telefonált egy németországi hallgató, aki mondandója végén, amolyan kis színesként feltette a kérdést a szerkesztő-riporternek is, mit gondol az orbáni Mandoki-kultuszról..? Persze semmit sem gondolt Bolgár György az értetlenségét kifejezendőkön kívül.

 

Ám a betelefonáló valóban meghökkentő, viszont mindent megvilágosító információkkal szolgált. Ugyanis – állította a hallgató -  Mándoki László zenei producerként a Volkswagen és az Audi zenei programigazgatója is, Orbán pedig közvetítőként használja Mándokit a németországi, főként konzervatív politikusok irányában, mint tette ezt a legutóbbi úgynevezett Mándoki-koncert kapcsán is.

 

Ez a slapajszerep került nekünk legutóbb a Várkert Bazár-i bazári Mándoki-haknival közel 100 millióba.

 

 

 

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Egyetemi Borbirtok és a Pécsi Nemzeti Színház együttműködése új szintre lép.
Bővebben >>