Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Kilenc évet kapott a „lúgos orvos” – mindent tagad
2018-02-23 10:00:04
Kilenc évet kapott a „lúgos orvos” – mindent tagad

Kilenc évet kapott a „lúgos orvos” – mindent tagad

A lúgos orvos esete másodszor került a Fővárosi Ítélőtábla elé. B. Krisztiánt bűnösnek találták életveszélyt okozó testi sértés, magánlaksértés, okirattal visszaélés és személyi szabadság megsértése bűntettekben, végleg eltiltották az orvosi foglalkozás gyakorlásától és kilenc évre eltiltották a közügyektől. A már most is öt éve tartó ügy nagy valószínűséggel a harmadfokon folytatódik.

 

A Budai Irgalmasrendi Kórház egykori igazgatója 2013. március 12-én reggel rátört volt barátnőjére, injekcióval elkábította, majd leöntötte a nemi szervét lúggal. Renner Erika maradandó sérüléseket szenvedett.

 

Az eset napján meggyanúsított, de éveken át szabadlábon védekező orvost tavaly 9 év börtönre ítélte a bíróság, de a Kúria újrarendelte a másodfokú tárgyalást. A Fővárosi Ítélőtáblának a bizonyítékok között kellett rendet vágnia, mert sok volt a bizonytalanság.

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Még el sem indult igazán az év, máris megérkezett a piacra egy csúcskategóriás készülék, amelynek több funkció...
Bővebben >>