Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Kinek az érdeke…?; Mégis engedélyezi Pintér a rasszista vonulást a Toroczkai-féle szervezetnek
2019-05-18 11:24:28
Kinek az érdeke…?; Mégis engedélyezi Pintér a rasszista vonulást a Toroczkai-féle szervezetnek

Kinek az érdeke…?; Mégis engedélyezi Pintér a rasszista vonulást a Toroczkai-féle szervezetnek

Ennek ellenére végül bár hivatalosan a vonulást nem engedélyezte, de tudomásul vette a keddi demonstrációt a rendőrség.

 

A látszat kedvéért Toroczkai még háborog egy sort a közösségi oldalán a jogkorlátozás miatt, de mérget vehetünk rá, hogy amennyiben a demonstrációra zöld utat kaptak, a masírozás sem marad el.

 

Minden vagy kéttucatnyi roma és civil jogvédőt s szervezetet késztetett arra, hogy pénteken nyílt levélben forduljanak Pintér Sándorhoz a botrányszagú esemény leállítása miatt:

 

„Tisztelt Miniszter Úr!

 

Bizonyára Ön is értesült róla, hogy a Mi Hazánk Mozgalom demonstrációt és vonulást szervez jövő keddre Törökszentmiklóson, aminek nem is titkoltan az a célja, hogy a romák megfélemlítésével és provokációjával szavazatokat szerezzenek a választás hajrájában.

 

A városi rendőrkapitányság végül a vonulást nem, de a demonstrációt engedélyezte, ami több ponton is súlyosan megkérdőjelezhető.

 

A szélsőséges párt és az általa létrehívandó nemzeti légió ugyanis bevallottan a már betiltott magyar gárda örökébe kíván lépni, egyfajta paramilitáris önkéntes rendvédelmi alakulatként. Mindez nemcsak, hogy ellenkezik a hatályos jogszabályokkal, de súlyosan aláássa a rendvédelmi szervek és a Belügyminisztérium, így az Ön tekintélyét is, hiszen azt a benyomást kelti, hogy az állam szervei nem urai a helyzetnek.

 

A körülmények tegnap éjjel még súlyosabbra fordultak ebben a pattanásig feszült helyzetben: egybehangzó információk szerint ugyanis ismeretlen – de a tetteik alapján nagyon is ismerős – férfiak több autóval behajtottak a törökszentmiklósi romák lakta városrésze és ott rasszista jelszavak kíséretében fenyegették az ottlakókat.

 

Tisztelt Miniszter Úr!

 

Ebből elég! Nyomatékosan kérjük, szabjon gátat a szélsőséges erőszaknak és védje meg a magyar állampolgárokat, bőrszíntől függetlenül! Nem ismétlődhet meg az az időszak, ami a magyar gárda vonulással kezdődött és a romák elleni sorozatgyilkosságba torkollott! Nem engedheti meg Ön, hogy a településen a provokációk hatására polgárháborús helyzet alakuljon ki!

 

Követeljük, hogy vonják vissza a Mi Hazánk Mozgalom keddi rendezvényének engedélyét és a rendőrség pedig fokozott figyelemmel őrizze a békét Törökszentmiklóson!”

 

Valakinek nagyon fontos, hogy még a jövő hétvégi választás előtt elcsattanjon egy-két pofon, amire hivatkozva megvédheti az országot…

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre g...
Bővebben >>