Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Kirúgták Kubatov vérebét..?
2015-08-21 20:30:50
Kirúgták Kubatov vérebét..?

Kirúgták Kubatov vérebét..?

„Kubatov kedvenc gyilkosa, aki több, mint tíz évet ült, a havi milliókat kereső szurkolói koordinátor aki a Fidesz székházat is védte, az elmúlt évek eseményeinek egy fontos szereplője: Szabó Szőke Ferenc.

 

Leírtuk, az ő hazugságainak nagy szerepe van abban, hogy a szurkolók és a vezetőség között egy igen mély árok van. Leírtuk, hogy amikor nem volt pénze, kitalált valami hazugságot, a szurkolók itt és így, ott és úgy akarnak botrányt, balhét, támadni, erőszakoskodni stb. aminek a kivédésére ő milliókat kapott.Leírtuk, hogy pénzt vett fel azért vállalkozóktól, ők kerüljenek a régi,új stadion vendéglátásába vagy éppen a rendőrségi ügyük alakuljon másként.

 

A klub ezeket mind hazugságnak tekintette, a feljelentő Kubatov ezek miatt nem tett feljelentést, a minket rendszeresen olvasó rendőrség pedig nem indított semmilyen eljárást.

 

Érdekes. Akárcsak az elmúlt napok eseményei.

 

Sz.Ferenc facebook oldalán jelentette be, hogy hosszas gondolkodás után úgy döntött, több időt szeretne a családjával tölteni, ezért a Ferencvárosnál betöltött munkakörét háttérbe szorítja. Azonban a Ferencvárosból érkező információk másról szólnak: Sz.Ferencet kirúgták. Még a belépőkártyáját is elvették.

 

Különböző vállalkozóknak Fideszes kapcsolataival hencegett, Kubatovra hivatkozott. Ezeknek a vállalkozóknak, akikkel többször az FTC létesítményeiben találkozott, azt ígérte, hogy eltudja intézni a pályázataik pozitív elbírálását. Kubatovra, és a Fideszes kapcsolatokra hivatkozva. Természetesen pénzért. Amiből ő lefizette volna ezt a kapcsolatot, ezeket a kapcsolatokat.

 

Több esetben is vett fel pénzt. Persze nem intézett semmit. A pénzt eltette. Ezért borult ki a bili. Kubatov is megtudta, hogy rá hivatkoztak. (99% hogy ő nem tudott ezekről.) 

 

A hét közepén újra összeült a válságstáb a Népligetben: Sz.Ferencet (és a security több tagját) kirúgták. Feljelentést nem történt, a sztorit mindenki elhallgatja.”

 

 

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mi...
Bővebben >>