Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Csongor napja van.
Kiszel Tünde legfrissebb fotójára már nincsenek szavak
2022-01-08 09:51:52
Kiszel Tünde legfrissebb fotójára már nincsenek szavak

Kiszel Tünde legfrissebb fotójára már nincsenek szavak

Nem telhet el úgy év, hogy Kiszel Tünde ne adná ki aktuális naptárát. És nem telhet el úgy hónap, hogy Kiszel Tünde ne mutatná meg Instagram-oldalán az aktuális naptárfotóját!

 

Nem történt ez másként 2022 januárjában sem. A naptárdíva a januári képével köszöntötte az újévet és a követőit, amelyen ősasszonyként pózol.

 

„BUÉK MINDENKINEK! Kezdődjön jól a 2022-es év! Íme a JANUÁR: Ősember, illetve Ősasszony” – írta a fotó mellé, ami az eddigiekhez képest is jóval zavarba ejtőbbre sikeredett. Nem lehet elmenni ugyanis amellett, hogy Kiszel Tünde parókája jobban hasonlít Tina Turner frizurájára, mint egy ősemberére.

További híreink
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Színes Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Színes Bővebben
Nemzetközi díjra jelölték Bacskó Tündét
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jelöltje az Elle Awards Az év színésznője díjára.
2024-04-13 22:04:57, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy...
Bővebben >>