Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Kitört a háború a DK és a Jobbik között Győrben
2019-10-08 13:59:12
Kitört a háború a DK és a Jobbik között Győrben

Kitört a háború a DK és a Jobbik között Győrben

Ugyanis a győri Jobbik a DK-t vádolja a botrány kirobbantásával és ezért felrúgják a győri ellenzéki együttműködést. Ennek következményeként kilépett a Jobbik négy választókerületi egyéni képviselője az eddig konszenzusos összefogásból.

 

Mindezt Fodor Roland, a Jobbik győri elnöke jelentette be Facebook-oldalán:

 

„Az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is. Kilépésünk hónapok óta tervezett volt, nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz!” – áll a képviselő posztjában.

 

A visszalépés bejelentése után közleményt adott ki a Jobbik elnöksége azt közölve, hogy a párt elítéli tagjai visszalépését és továbbra is a győri ellenzéki együttműködést támogatja. Továbbá azt kérik a választóktól, hogy továbbra is az ellenzéki összefogást támogassák a szavazataikkal.

 

Pollreisz Balázs az MSZP, győri elnöke tegnap úgy nyilatkozott, hogy a Borkai Zsolt fideszes polgármesterről eddig látottak csak az erkölcstelenséget bizonyítják, a korrupciót és a kábítószerfogyasztást nem. Azt kérték a szivárogtatótól, hogy az ezzel kapcsolatos bizonyítékokat is hozza nyilvánosságra.

 

Mindezzel együtt felmerül a változatlanul rejtélyes ügy változatlanul rejtélyes kérdése, hogy miért pont a győri Jobbik érezte érintve magát, hogy a botrányt követően gyengítsék a helyi ellenzéki összefogást s ezzel erősítsék Borkai pozícióját. 

 

(forrás: szabadhir.hu)

Utoljára frissítve: 2019-10-08 13:12:07

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándék...
Bővebben >>