Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Kíváncsi a nemzeti konzultációs kérdőív első négy kérdésére...?
2020-06-03 21:06:11
Kíváncsi a nemzeti konzultációs kérdőív első négy kérdésére...?

Kíváncsi a nemzeti konzultációs kérdőív első négy kérdésére...?

Az első kérdésben arra lesznek kíváncsiak, hogy a magyarok mely védelmi intézkedéseket támogatják a járvány esetleges újabb hulláma esetén. A kitöltő összesen kilenc lehetőség közül választhat majd a maszkviseléstől egészen a kijárási korlátozásig.

 

A második kérdés egy olyan témára irányul, melyről - az államtitkár szerint - már most nagy vita van a Parlamentben: hogy fenn kell-e tartani a járványügyi készültséget mindaddig, míg fennáll a második hullám veszélye.

 

A harmadik az idősotthonok védelméről szól majd. Dömötör szerint ez azért fontos, mert Magyarországon a járvány minden negyedik áldozata idősotthonokban élt.

 

A negyedik pedig a védőfelszereléseket érinti. Mivel ezekből világszinten hiányt szenvednek az országok, ezért a kérdés arra vonatkozik majd, mit kell tenni annak érdekében, hogy ne kerüljünk kiszolgáltatott helyzetbe, meg kell-e erősíteni a magyarországi gyártókapacitást.

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Március 31-ig kell érvényesíteni a felsőoktatási diákigazolványokat; ahhoz, hogy az érintettek kedvezményesen ...
Bővebben >>