Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Kocsis Máté erősen kapja az ívet a Facebookon a kinevezése miatt
2015-04-20 15:56:19
Kocsis Máté erősen kapja az ívet a Facebookon a kinevezése miatt

Kocsis Máté erősen kapja az ívet a Facebookon a kinevezése miatt

 

Ahogy kinevezték Kocsis Mátét, VIII. kerület polgármesterét, a Fidesz kommunikációs igazgatóját a Magyar Kézilabda-szövetség elnökének, azonnal rengeteg felháborodott kommentet vívott ki magának az új elnök - amelyeket a magyar kézilabda-válogatott hivatalos oldalán helyeztek el a rajongók.

 

Amint megírtuk, Kocsis Mátét egyhangúan - két tartózkodó szavazat mellett – megválasztották a Magyar Kézilabda Szövetség élére pénteken.  Ennek hatására egy halomnyi nem tetszést kifejező komment született a kézilabda kedvelők részéről: "Ha a magyar csapatoknak és játékosoknak egy kicsi vér is folydogál a pucájukban, akkor bojkottálják ezt az egészet azzal, hogy nem lépnek pályára mindaddig, amíg ez a semmirekellő, taknyos, hozzá nem értő hülyegyerek az elnök" - adta meg az alaphangot a Facebookon az első kommentelő.

 

Mások Kocsis megválasztásából arra következtetnek, hogy az ország megérett a pusztulásra, egy másik hozzászóló pedig arra kíváncsi, hogy "a 68 lájkoló rokon vagy beosztott-e". "Máté, ha nem megy, szólj, szövetségi kapitány még lehetsz Dárdai helyett!" – kapja a bíztatást Kocsis. "Mint Németh Szilárd a birkózóknál? Na, ne már. Mindenhova bedugják a politikai sleppjüket?" - jutott eszébe valakinek a birkózószövetség közelmúltbeli, nem teljesen tiszta vezetőváltása.

 

 

 

 

A jogász végzettségű Kocsis Máté a Ferencváros alelnöke, és az FTC női kézilabda-szakosztályának elnökségi tagja – ennyi köze van a kézilabdához. A kézilabda-szövetség tisztújításán a korábbi 206-szoros válogatott átlövő, Farkas Ágnes – a Vas Megyei Szövetség elnöke – nem került fel a jelöltlistára. A kommentelők erősen kifogásolták, hogy miért is nem szerepelhetett.  Többen szidni kezdték a Fideszt is, mivel úgy gondolják – talán jogosan -, hogy egyértelműen bundagyanús az ügy.

 

Az öt látványsport, közte a kézilabda évente 50-60 milliárd forintot kap a társasági adó pénzekből, a többi, olimpiai sportágat 2020-ig 135 milliárd forinttal támogatja a költségvetés.

 

"Ez a Pinokkió méltó utódja Plagi bácsinak. Hál istennek a művészet mellett a sport is prostituálódik". 

 

"Egy nyelvhosszúsággal megint a hatalom győzött! Éljen a demokrácia, éljen a párt!"

 

"Ahogy az várható volt. Lenin után, szabadon: Minden hatalmat a fideszeseknek!"

 

"Ugye ez vicc? Meg tudja különböztetni az óvodai pöttyös labdát a kézilabdától?"

 

"Szégyen! Ebben az országban már csak a szaros nyelv a divat? Egyenes gerinc és a tükör az ismeretlen. Ez kell a birkáknak!"

 

"Soha többé nem megyek ki meccsre, amíg az ilyen patkányok benne vannak a buliban."

 

"A fradit már tönkretette a fideszes politikai nyomás, most jön a többi sportág. Miért kell semmihez sem értő, megélhetési politikusokat sport szervezetek élére kineveztetni?"

 

-mezei-

 

Főkép: Kovács Anikó - MTI

Utoljára frissítve: 2015-04-20 16:04:03

További híreink
Mindenki álma és rémálma egyszerre: az első randi!
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közösségi oldalakat, akár a társkereső portálokat nézzük, mindegy...
2024-04-18 12:07:52, Hírek, Sport Bővebben
Hogyan érdemes a vakolt falat festeni?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra visszatekintő építési művelet. A kültéri vakolat nem csupán...
2024-04-16 09:42:07, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>