Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Komolyan megijedtek az ex-klubrádiós polgármesterjelölt Pikótól – a kis g. Fodor harapdálná a bokáját
2019-07-22 11:07:37
Komolyan megijedtek az ex-klubrádiós polgármesterjelölt Pikótól – a kis g. Fodor harapdálná a bokáját

Komolyan megijedtek az ex-klubrádiós polgármesterjelölt Pikótól – a kis g. Fodor harapdálná a bokáját

"A 888 nevű kormánypárti lakájmédium azt híreszteli rólam és a támogatóimról, hogy hajléktalanokkal árasztanám el a kerületet és hogy eltörölném a kerületi hajléktalanrendeletet.Mindebbből egy szó sem igaz.

 

Ugyan, miért árasztanám el hajléktalanokkal a kerületet, kinek lenne ez jó? Mi értelme lenne megszüntetni a kerületi rendeletet, mikor azóta törvénybe foglalták mindazt, amit a kerületi rendelet tartalmaz?

 

A törvény erősebb jogszabály, mint a helyi rendelet.

 

A köztéri hajléktalanságot rendőrségi eszközökkel "kezelni", látjuk nap, mint nap, mennyire értelmes és eredményes.

 

Hogy mit tennék valójában?

 

1) Felhagyok azzal a gyakorlattal, amelyik az elesettek elleni uszítással akar politikai tőkét kovácsolni magának. Minden józsefvárosi polgármestere leszek. A lakással rendelkezőknek nem a hajléktalanok vegzálása, hanem a probléma megoldása az érdekük. Erre a jelenlegi vezetés alkalmatlannak bizonyult.

 

2) Akikkel viszont elárasztanám a kerületet: a hiányzó orvosok, a hiányzó pedagógusok, a hiányzó szakemberek. A Fidesz és a propagandája arról akarja elterelni a figyelmet, hogy kiürül az ország, hogy romokban az egészségügy, hogy tönkretették az oktatást, hogy a józsefvárosi lakásállománnyal bűnösen felelőtlenül bánnak. Ezek a valódi problémáink, erre nincs egy szavuk se, mert a felelősségük elvitathatatlan.

 

3) A fenti cikk megerősített. kerületi szinten az adófizetői pénzből fenntartott propagandát megszüntetjük. Ha hazudozni akarnak, csinálják a saját pénzükből" - írta Pikó András a kormánypárti támadásra.

 

 

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>