Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Kormánylakáj lett az MTI
2018-12-18 19:34:09
Kormánylakáj lett az MTI

Kormánylakáj lett az MTI

A követelésnek még az az előnye is meglenne, hogy mentőövet dobna Orbánnak: ezzel anélkül menekülne ki a nyilvánvaló beszorultságából, hogy a hívei előtt presztízsveszteséget kéne elszenvednie.

 

Végül is csak beáldozna egyet a katonái közül, nem nagy ügy, innen nézve pedig a hívekkel egyelőre úgysincs mit tennünk, hadd imádják őt tovább.

 

Ugyanakkor, ha az MTI-nél el lehetne érni legalább a hírcenzúra megszüntetését, a további, csatolt részeknél megszűnne a tömbszerű egység.

 

És bár a sajtónormák közül az továbbra sem működne, hogy a vitaműsorokban minden érdekelt félnek jelen kell lennie, a híreknél már nem lehetne annyit csalni és hazudozni, mint eddig, mindenképp több valós tényt tudnának meg a nézők. Ami pedig a kulcsa annak, hogy végre meglássák, mit jelent ennek a kormánynak a működése.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>