Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Kormánylapból tudta meg az Indexes újságíró, hogy vád alatt áll, mert igazat írt
2018-11-02 14:26:46
Kormánylapból tudta meg az Indexes újságíró, hogy vád alatt áll, mert igazat írt

Kormánylapból tudta meg az Indexes újságíró, hogy vád alatt áll, mert igazat írt

Azt, hogy az ügyben vádat is emelt az ügyészség ellene, az "egyik kormányzati propagandalapból tudta meg" - fogalmazott az újságíró a 888.hu oldalon megjelent hírről. A bejegyzés alatt, kérdésre válaszolva elmondta, hogy a közölt, jogerős ítéletek publikusak - számolt be a bizarr történetről az Euronews online felülete is.

 

A magyar közszolgálati televízió közölt idén márciusban egy interjút egy svéd-magyar nővel, aki arról beszélt, hogy annyira rossz a közbiztonság Svédországban, hogy emiatt hazaköltözött.

 

Az Index megtudta, hogy a nőt Svédországban elítélték hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért. A bűncselekményeknek a hivatalos, hatósági dokumentációira hivatkozva közölték, hogy több svéd állampolgár sérelmére követett el bűncselekményeket, melyekért elítélték, például veszekedés közben kávét öntött a szomszédjára, a sértett ezt levideózta, de szemtanúk is vallottak az ügyben, illetve volt olyan, hogy pszichológusnak vagy hivatalos személynek adta ki magát.

 

Az újságíró a lap cikkéből értesült arról is, hogy kerületi ügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság az ügyben tárgyalás nélkül, kizárólag az ügyiratok alapján hozzon büntető végzést.

 

Dezső a posztjában azt írta, hogy a még nyáron indult büntetőeljárás ellene, a BRFK Csúcstechnológiai Bűnözés elleni osztálya nyomozott az ügyben, ki is hallgatták. Hozzátette, hogy panasszal élt, amit elutasított az ügyészség.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy...
Bővebben >>