Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Kormánypropagandista béríró egyetemistákat fizet le a Fidesz
2019-07-08 12:54:05
Kormánypropagandista béríró egyetemistákat fizet le a Fidesz

Kormánypropagandista béríró egyetemistákat fizet le a Fidesz

"A Fúzió Ösztöndíj Program célja, hogy a felsőoktatásban résztvevő, polgári értékeket valló fiataloknak lehetőséget adjon saját véleményük, gondolataik kifejtésére az offline és az online térben egyaránt" - így kezdődik a leírása szoljon.hu-n annak az ösztöndíj-programnak, ami lényegében a következőről szól: fél évig havi 60 ezer forintot kapnak azok az egyetemisták, akik felcsapnak fideszes propagandistának.

 

A programot a Szövetség az Új Nemzedékért Alapítvány hirdette meg. Ezt, mint a felhívást kiszúró 444.hu írja, Ágh Péter, a Fidelitas elnöke hozta létre 2012-ben, a kuratórium első elnöke Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere volt, a szervezet a Lendvay utcai Fidesz-székházba van bejegyezve.

 

Előnyt jelent a pályázat elbírálásában az "ajánlás civil vagy közéleti szervezeti vezetőtől", teszik hozzá. És hogy kétség se férhessen a program bennfenteseket preferáló voltához, azt a pályázatok benyújtásának határideje előtt mindössze két nappal hirdették meg.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy...
Bővebben >>