Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Kósa haverja is kapott egy 800 milliós ajándékot..?
2018-03-28 17:00:22
Kósa haverja is kapott egy 800 milliós ajándékot..?

Kósa haverja is kapott egy 800 milliós ajándékot..?

Gulyásné dr. Gurmai Zita a múlt héten büntetőfeljelentést tett Kósa 1300 milliárdos vagyonkezelése ügyében. Az MSZP országos elnökségi tagja a hétfői hírre reagálva felszólította Kósa Lajos munkatársát, Orendi Mihályt (képünkön jobbra), hogy tisztázza: miért írtak az ő nevére is 800 milliót Kósa Lajos felesége és édesanyja mellett.

 

Orendi Mihály egyébként a Kósa Lajos vezette korcsolyaszövetség ügyvezető igazgatója. Orbán Viktort is jól ismeri, nemrég a Parlamentben nemrég közös képük is készült.

 

Molnár Zsolt a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke bejelentette: ő már elküldte hivatalos kérdéseit és választ vár a NAV-tól, a Magyar Nemzeti Banktól és  valamennyi titkosszolgálattól arról, hogy mi az igazság az 1300 milliárdos Kósa-botrányban.

 

Ez különösen fontos, hiszen mint kiderült, az FBI egy hasonló, 1300 milliárdos nagyságrendű magyar pénzmosási ügyben nyomoz. Molnár szerint Kósa Lajos kihívójaként Gulyásné dr. Gurmai Zita nemcsak beszél, hanem cselekszik is, hiszen már feljelentést is tett a Kósa-botrányban.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az...
Bővebben >>