Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Kósa szerint el kell kerülni, hogy terroristákat telepítsenek hazánkba
2016-09-30 19:10:00
Kósa szerint el kell kerülni, hogy terroristákat telepítsenek hazánkba

Kósa szerint el kell kerülni, hogy terroristákat telepítsenek hazánkba

Kósa Lajos az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában hangsúlyozta, a referendumon “Magyarország megvédéséről van szó”. A népszavazás nem arról szól, hogy soha senkit nem engedünk be az országba, hanem arról, hogy mi magunk dönthessük el, ki élhet velünk, nem “az Európai Unió soha senki által meg nem választott bürokratái” – hangoztatta.

 

 Kósa Lajos szerint mindig is lehetett tudni, hogy az emberáradattal terroristák is érkeztek, akik számát az egyes becslések kettő és hatezer közé teszik. Megdöbbentő – mondta -, hogy ezek az emberek milyen mértékben telepedtek rá a migránshullámra.

 

A Kossuth rádió 180 perc című műsorában a politikus riasztónak nevezte azt a képet, ami az Országgyűlés általa vezetett honvédelmi és rendészeti bizottságának csütörtöki ülésén a terroristák logisztikai hálózatáról kirajzolódott. Ez – hangsúlyozta – azzal tört meg, hogy Magyarország kerítést, határzárat húzott déli határán.

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az adatmentés fontosságában talán ma már senki sem kételkedik. Azonban az utóbbi időben jelentős változáson me...
Bővebben >>