Kovács Katalin visszavonul - Hírhatár Online

Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ilona napja van.
Kovács Katalin visszavonul
2016-07-29 19:10:48
Kovács Katalin visszavonul

Kovács Katalin visszavonul

 „Két éve, kislányom, Luca születése után feltöltődve, rengeteg energiával vágtam neki a felkészülésnek, hogy ott lehessek ötödik olimpiámon” – kezdte mondandóját a világklasszis versenyző, akinek többször is elcsuklott a hangja. „Sajnos nem sikerült kijutnom Rióba, és az utóbbi időben már egyre többször megfogalmaztam magamnak és a kislányomnak azt, hogy a szívemben már nem a kajakozás az első, hanem a családom. Velük szeretnék sok-sok időt eltölteni és az álmainkat megvalósítani. Azt hiszem, nem titok, hogy miért vagyunk ma itt: a sportolói pályafutásomnak itt a vége, fuss el véle.”

 

A kajakos köszönetet mondott mindenkinek – edzőknek, sportolótársaknak, egyesületeknek, szövetségnek, orvosoknak –, hogy több mint húszéves pályafutása során segítették. Hozzátette, hálás a családjának, a szponzorainak, a sajtó képviselőinek és a szurkolóknak is azért, mert követték és támogatták.

 

Az utolsó világversenye a 2013-as duisburgi vb volt, majd 2014-ben gyermeke született. Ezután még visszatért, de idén nem tudta kiharcolni az ötkarikás szereplés jogát – írja az MTI.

További híreink
Cseh László aranyérem helyett a házassági évfordulóját ünnepelte a medencében - ruhástól
Cseh László és felesége, Diána sajátos videóval ünnepelték harmadik házassági évfordulójukat. Az erről készült videót a közösségi oldalán tekinthetik meg.
2018-08-18 10:30:10, Hírek, Sport Bővebben
849 milliárdos viadalfrissítés jön a teniszben
Elfogadta a Davis-kupa radikális reformját a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF). Az új formátum mögött a Barcelona labdarúgója, Gerard Piqué által alapított, Kosmos nevű b...
2018-08-18 10:30:08, Hírek, Sport Bővebben
Vért izzadva, de vb-negyeddöntős lett legalább az ifjúsági pólóválogatott
A házigazda magyar válogatott 8-3-ra legyőzte Montenegró csapatát a szombathelyi férfi ifjúsági vízilabda-világbajnokság negyeddöntőjében.
2018-08-18 10:30:06, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A mianmari Eliasz Abulkalaam Dzsamaliddínt gyilkosságért, betörésért, lopásért és nemi erőszakra tett kísérlet...
Bővebben >>