Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Hedvig napja van.
Kovács Katalin visszavonul
2016-07-29 19:10:48
Kovács Katalin visszavonul

Kovács Katalin visszavonul

 „Két éve, kislányom, Luca születése után feltöltődve, rengeteg energiával vágtam neki a felkészülésnek, hogy ott lehessek ötödik olimpiámon” – kezdte mondandóját a világklasszis versenyző, akinek többször is elcsuklott a hangja. „Sajnos nem sikerült kijutnom Rióba, és az utóbbi időben már egyre többször megfogalmaztam magamnak és a kislányomnak azt, hogy a szívemben már nem a kajakozás az első, hanem a családom. Velük szeretnék sok-sok időt eltölteni és az álmainkat megvalósítani. Azt hiszem, nem titok, hogy miért vagyunk ma itt: a sportolói pályafutásomnak itt a vége, fuss el véle.”

 

A kajakos köszönetet mondott mindenkinek – edzőknek, sportolótársaknak, egyesületeknek, szövetségnek, orvosoknak –, hogy több mint húszéves pályafutása során segítették. Hozzátette, hálás a családjának, a szponzorainak, a sajtó képviselőinek és a szurkolóknak is azért, mert követték és támogatták.

 

Az utolsó világversenye a 2013-as duisburgi vb volt, majd 2014-ben gyermeke született. Ezután még visszatért, de idén nem tudta kiharcolni az ötkarikás szereplés jogát – írja az MTI.

További híreink
Egyre többet veszít Ronaldo az egyre kínosabb erőszakolós-botrányban
Az ötszörös aranylabdás portugál eddig több mint 1 millió dollárt (280 millió forintot) fizetett ki ügyvédek szolgálataiért.
2018-10-15 09:53:49, Hírek, Sport Bővebben
Ironman és –woman győzelem Hawaii-on
Hawaii szigetén megrendezett Ironman-világbajnokságon mindkét győztes 120 ezer dollárral (32,8 millió forint) gazdagodott.
2018-10-15 09:53:47, Hírek, Sport Bővebben
Egyetlen centiméteren múlott az újabb arany, de így is pazar eredménnyel zártak a magyarok
A távolugró Endrész Klaudia ezüstérmet nyert vasárnap a Buenos Airesben zajló ifjúsági olimpián – ezzel 21 éremmel büszkélkedhet a hazai válogatott.
2018-10-15 09:53:46, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ismét a Fóti Gyermekvárosba látogatott Szél Bernadett, aki tegnap lépett ki az LMP-ből és annak parlamenti kép...
Bővebben >>