Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Kövér tagadja, hogy látogatná az erdélyi luxusvillát
2021-12-18 20:34:46
Kövér tagadja, hogy látogatná az erdélyi luxusvillát

Kövér tagadja, hogy látogatná az erdélyi luxusvillát

Van Frank Liu, tajvani milliárdos. Ő Kövér László barátja, aki sok százmillió forinttal támogatta a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítványt. Ez az alapítvány vásárolt egy lakást 240 millióért, amiben a határon túli tehetségek helyett Kövér kabinetfőnöke, Veress László él a családjával, valamint utalt 35 millió forint támogatást az Ábel egyesületnek. Annak az Ábel egyesületnek, aminek elővételi joga van azon a hargitai úszómedencés luxusvillán amit Kövér László a sajátjaként használ a helyiek szerint.

 

És hogy teljes legyen a kör, az Erdélyben bejegyzett Ábel egyesület elnöke Stefán Károly Róbert, aki az alapítója a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítványnak. Így lesz világos, hogy Frank Liu pár áttételen és strómanon keresztül Kövér László pihenését, tehát magánéletét finanszírozza az adományával. A határon túliak és a tehetségek támogatása csak cinikus félrevezetés a hazai főházmester szóhasználatában.

 

Frank Liu adománya végső soron Kövért és köreit gazdagítja. Így nem is csoda, hogy Kövér László ünnepélyes keretek között ajándékozta meg a tajvani milliárdos jótevőjét magyar állampolgársággal, sőt, elintézte, hogy a Magyar Arany Érdemkereszttel jutalmazza meg az üzletembert Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes – írta Juhász Péter a „felfedezéséről”.

 

Sose járt abban az erdélyi villában a házelnök, ahol állítólag a helyiek többször is látták, de az Országgyűlés sajtófőnöke a hvg.hu kérdésére adott válaszában nem cáfolta, hogy a ház Kövér László kabinetfőnökének tulajdona.

 

„Kövér László egyszer sem vette igénybe – sem hivatalos, sem pedig magán útjain – az elnöki titkárság vezetőjének székelyföldi házát” – válaszolta az Országgyűlés sajtófőnöke a portál kérdésére, miszerint a házelnök megszállt-e bármikor is abban az erdélyi villában, ahol állítólag a falubeliek rendszeresen látták megfordulni.

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az EU PAL-COPD az első olyan nagyszabású nemzetközi vizsgálat, amelynek célja a palliatív ellátás beépítése a...
Bővebben >>