Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Közeledik a választás, csökken a rezsi
2014-08-21 13:24:27
Közeledik a választás, csökken a rezsi

Közeledik a választás, csökken a rezsi

Szeptembertől újabb rezsicsökkentési előírás lép hatályba - közölte az MTI, némileg szűkszavúan. 

 

A múlt év őszihez képest 5,7 százalékkal kevesebb összeg szerepelhet szeptembertől a villanyszámlán - a rezsicsökkentésről februárban hozott törvénynek ez az előírása szeptember 1-jén lép hatályba.

 

A jogszabály úgy fogalmaz, hogy a szolgáltató által a lakosságnak kibocsátott számlában - az augusztus 31-ét követő időszakban igénybe vett villamos energiáért - fizetendő összeg nem haladhatja meg a 2013. november 1-jén alkalmazott díjak 94,3 százalékát.
 

Ennek a feltétele azonban az, hogy a fogyasztás - azonos árszabás mellett - azonos energia mennyiségre és azonos számú hónapra vonatkozzon - írja az MTI. 

 

 

A közlés meglepően szűkszavúra sikeredett, igaz, ehhez nem is nagyon lehet mit hozzátenni, ha csak azt nem, hogy közeledik az önkormányzati választás...

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindenkit megnyugtatunk már most az elején: természetesen nem. Ez egy nagyon sok tényezős kérdés, hiszen, ha s...
Bővebben >>