Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Bernát, Felícia napja van.
Kulka János lett a Nemzet Színésze
2024-05-04 09:41:24
Kulka János lett a Nemzet Színésze

Kulka János lett a Nemzet Színésze

A Nemzeti Színház közösségi oldalának korábbi híradása szerint Kulka Jánost Tordy Géza március 30-án bekövetkezett halála után választották a Nemzet Színészei közé.

 

Az RTL híradójának adott rövid nyilatkozatában Kulka János elmesélte, hogy Molnár Piroska hívta fel, gratulált neki és közölte vele, hogy ő lett a Nemzet Színésze. A színész meglepődött és örömmel fogadta a hírt, valamint sok gratulációt és üzenetet kapott az elismerés kapcsán.

 

Az elmúlt hónapokban több változás is történt a Nemzet Színészei cím birtokosai között. 2023 májusában Máthé Erzsi, júliusban Balázsovits Lajos, novemberben pedig Csomós Mari hunyt el. Ezt követően Udvaros Dorottya, Pogány Judit és Benedek Miklós részesültek a címben, azonban Benedek Miklós januárban elhunyt, így a címet Csikos Sándor kapta meg. Kulka János most csatlakozott ehhez a kiváló társasághoz, mint a Nemzet Színészei közé frissen beválasztott tag.

 

További híreink
Görögország vagy Törökország: hova menjek inkább nyaralni?
A nyári vakáció tervezésekor gyakran előkerül a kérdés: Hova menjünk nyaralni? Görögország vagy Törökország? Mindkét ország lenyűgöző történelmi és kulturális örökséggel ...
2024-05-20 10:18:45, Hírek, Színes Bővebben
Családi ház építésére kivitelezőt keres? Ezt az 5 szempontot mindig vegye figyelembe!
Ha valaki meghozza élete egyik legnagyobb döntését és családi ház építésébe fog, akkor azt igyekszik jól csinálni. Főleg mert nagyon sokba kerül…. a hibák is.
2024-05-20 10:11:10, Hírek, Színes Bővebben
Az Ecom Testvérek programja sikeres a videós visszajelzések alapján?
Alig három év alatt építették fel a birodalmukat. Az Ecom Testvérek programja a fiatalok és az idősek számára egyaránt példaértékű lehet.
2024-05-20 10:11:08, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Érdemes megismerni a különféle országok italkultúráját. Ebben a cikkben Spanyolországgal foglalkozunk. Egy izg...
Bővebben >>