Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Különös halál a rendőrségen – vizsgálják az esetet
2016-01-31 13:01:00
Különös halál a rendőrségen – vizsgálják az esetet

Különös halál a rendőrségen – vizsgálják az esetet

A férfi arról számolt be, hogy testvérét lopás miatt vitték a rendőrök a kapitányságra. Hozzátette, hogy a férfinak egy korábbi baleset miatt műtétre volt szüksége, a torkába egy csövet helyeztek el. A nyilatkozó rokon attól tart, hogy a testvérét az előállításkor és az elfogáskor megverték a rendőrök és az ütésekbe halt bele. Hiába kérdezték az egyenruhásokat, ők nem válaszolnak a kérdéseikre, s nem osztják meg velük, hogy mi történt – nyilatkozta a férfi a heol.hu-nak.

 

- A nyilvánossághoz azért fordultam, mert szeretnénk, ha szakértők vizsgálnák meg az esetet és kiderítenék, miért és hogyan halt meg a testvérem, aki 6 gyermeket hagyott hátra. Feljelentést is teszünk a rendőrök ellen - közölte a férfi a portállal.

 

Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő az üggyel kapcsolatban úgy tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a Hevesi Rendőrkapitányság járőrei pénteken az esti órákban szabálysértés miatt előállítottak a kapitányságra egy 33 éves helyi férfit, aki a rendőrség épületében rosszul lett, majd hirtelen eszméletét vesztette.

 

Hozzátette: a rendőrök azonnal elsősegélyben részesítették a férfit és értesítették a mentőszolgálatot, azonban a kiérkező szakemberek újraélesztési kísérlete ellenére a férfi életét vesztette. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

 

Sajtóinformációk szerint a rendőrségnek kamerafelvétele van arról, hogy a férfi saját maga vette ki a torkából a csövet, majd ezt követően lett rosszul.  

                                   

                                                       ***

 

Hosszú országos razzia indul – bárhova benézhetnek

 

Az országos rendőrfőkapitány 2016. február 1-jén 0 órától 2016. március 31-én 24 óráig Magyarország teljes közigazgatási területére vonatkozóan fokozott ellenőrzést rendelt el.

 

Az akció célja a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása.

 

Az intézkedés nyomán a rendőrök bárkit igazoltathatnak, ruházatukat átvizsgálhatják, és a gépjárművek csomagtartójába is benézhetnek.

 

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem véletlen, hogy elődeink igen sok színes és érdekes szokással ünnepelték a húsvétot.
Bővebben >>