Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Kunhalmi Ágnes mellett Komjáthi Imre is bejelentkezett az MSZP társelnöki pozíciójára
2022-08-31 17:14:03
Kunhalmi Ágnes mellett Komjáthi Imre is bejelentkezett az MSZP társelnöki pozíciójára

Kunhalmi Ágnes mellett Komjáthi Imre is bejelentkezett az MSZP társelnöki pozíciójára

Az MSZP politikusa nem felejti el, honnan indult:

 

„A kémiai reaktorok, lepárlótornyok árnyékából. A vegyipari anyagoktól bűzlő, háromajtós lemezszekrényes öltözők világából. Egyike voltam azoknak, akik éjszakás műszak után zúgó fejjel, émelygő gyomorral ébredtek. Most egyike vagyok azoknak, akik vissza akarják adni a dolgozó emberek becsületét” – idézi az Index.

 

Komjáthi Imre elmondta azt is, hogy nem hisz a „politikai messiásokban”. A közösségben, a közösen elvégzett munkában hisz, ezért elindul az MSZP társelnöki pozíciójáért. Ha lehetőséget kap, akkor azért akar dolgozni, hogy a szocialisták közössége újra erős és büszke legyen, neki pedig kapcsolata van szakszervezetekkel, a munka világában dolgozó érdekvédőkkel, „azt is tudják, hogy borsodi melós gyerekként jól bírom a munkát, és elsősorban a terepmunkát részesítem előnyben”.

 

Az országgyűlési képviselő úgy látja, hogy rajta nincs fogás, „azt is tudjátok, hogy a szívem bal oldalon van és vörös”. Komjáthi Imre meggyőződése, hogy ebből az „elképesztő válságból” egy kiút van: „Hiteles, karakteres, baloldali, szocialista, szociáldemokrata politikával, amit az MSZP képvisel.”

 

Miután Tóth Bertalan nem indul újra a férfi társelnöki pozícióért, Nemény Andrást vélték az utódjának. A szombathelyi polgármester azonban támogatásáról biztosította párttársát:

 

„Imre, nagyon örülök a döntésednek! Ilyen becsületes és hiteles emberre, vezetőre van szüksége az MSZP-nek, az ellenzéknek, Magyarországnak. Számíthatsz rám, támogatni foglak mindenben.”

 

Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője korábban pályázott a társelnöki székre, de váratlanul visszalépett. Kunhalmi Ágnes jelenlegi társelnök már napokkal ezelőtt bejelentette, hogy ismét megméretteti magát a pártvezetésért vívott „küzdelemben”.  

 

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghat...
Bővebben >>