Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Kunhalmi: ne a nyilvánosság előtt taglalják a listát
2020-09-29 11:09:09
Kunhalmi: ne a nyilvánosság előtt taglalják a listát

Kunhalmi: ne a nyilvánosság előtt taglalják a listát

Az MSZP társelnöke az ATV híradójának úgy fogalmazott, az ilyen kérdéseket belső fórumokon és nem a nyilvánosság előtt kell taglalni.

 

Kiemelte, a győzelemhez mind a három feltételnek teljesülnie kell. Ezek pedig a közös lista, az egy ellenzéki jelölt a 106 választókörzet mindegyikében, valamint az egy közös miniszterelnök-jelölt.

 

A Publicus Intézet közvélemény-kutatása alapján, az ellenzéki szavazók közel kétharmada szerint, akkor van nagyobb esély a Fidesz leváltására, ha pártjaik egy listán indulnak.

 

A Republikon vezető kutatója a híradónak azt mondta, kommunikációs szempontból sem mindegy, hogy hány ellenzéki lista van a szavazólapokon. Mikecz Dávid úgy véli, két vagy több lista esetén nehezen érthető, ha az egymással versengő listáknak közös a miniszterelnök-jelöltje. Úgy látja, ideális esetben az előválasztást már 2021 tavaszán meg kellene tartani, így az ellenzéknek maximum negyed éve van arra, hogy megegyezzen az előválasztás forgatókönyvéről.

 

(atv.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pécsett rendezik meg a Tervezz te is ökoházat! országos verseny döntőjét.
Bővebben >>