Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Kutyákat darálhattak le egy Pest megyei tanyán
2017-10-13 12:01:42
Kutyákat darálhattak le egy Pest megyei tanyán

Kutyákat darálhattak le egy Pest megyei tanyán

A tanya korábbi tulajdonosa, egy 72 éves férfi lánya értesítette őket, miután visszament az ötven éve elhagyott tanyájukhoz, és látta, hogy ott valami nagyon nincs rendben – írja a Bors. A cikk szerint tanyán valószínűleg illegálisan szaporítottak kutyákat.

 

A menhely munkatársai senkit sem találtak ott, de a látvány nagyon megdöbbentette őket: a kennelek tele voltak ürülékkel, tetemekkel, halomban álltak mindenhol a szőrcsomók.

 

Egy helyiségben darálót találtak, és amellett is fehér szőrcsomók hevertek mindenhol – mondta a Klubrádió megkeresésére Soltész Katalin, az állatmenhely alapítója és kurátora, aki hozzátette, mindenkinek a fantáziájára bízza, mi történhetett, nem tudni ugyanis, hogy kutyatetemeket akartak így eltüntetni vagy más történt. Találtak egy nagy üstöt is, amiben büdös csontok voltak.

 

Öt, nagyon rossz állapotban kutyát kiszabadítottak, állatorvosainkhoz vitték őket. Azt nem tudni, életben maradnak-e. A Nagykőrösi Rendőrkapitányság állatkínzás gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felé...
Bővebben >>