Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Lázár bezsarolja a fővárost az olimpiai kudarc miatt
2017-02-27 18:15:26
Lázár bezsarolja a fővárost az olimpiai kudarc miatt

Lázár bezsarolja a fővárost az olimpiai kudarc miatt

A Miniszterelnökség vezetője pénteken beszélt arról, hogy Budapestnek nem kellett az olimpiára az ezermilliárd forintos fejlesztési forrás, így abból a vidék fejleszthető. A baloldali ellenzéki pártok is tiltakoznak, a pénzeket ugyanis szerintük az oktatásra és az egészségügyre kellene fordítani.

 

Budapestnek nem kellett az olimpiára ezermilliárd forintnyi fejlesztési forrás, így abból a vidék fejleszthető – mondta a kancelláriaminiszter pénteken egy debreceni gazdasági fórumon.

 

Egy nappal később a kommunikációs államtitkár már finomította Lázár János szavait. „Hogy a költségvetésben így felszabadult forrásokat mire fogja fordítani az ország, /.../ arról semmilyen döntés nincsen” – közölte Tuzson Bence.

 

Az Együtt szerint Lázár János össze akarja ugrasztani a fővárosiakat a vidékeikkel. „Meggyőződésünk, hogy az egészségügyre és az oktatásra kellene hogy költsék vidéken, ezt támogatjuk” – reagált Juhász Péter.

 

Az LMP azt hangsúlyozta, hogy már több infrastrukturális fejlesztést is odaígértek Budapestnek, amelyet meg kell valósítani. „Többször, több fórumon elmondták, hogy azok a fejlesztések, amelyek nem közvetlenül az olimpiarendezéshez kapcsolódnak, meg fognak valósulni” – jelentette ki Csárdi Antal, a párt fővárosi közgyűlési képviselője.

 

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felé...
Bővebben >>