Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Lázár János és Szabó Bálint együtt repesztett 200 km/h-val az M5-ösön...?
2018-12-06 15:30:41
Lázár János és Szabó Bálint együtt repesztett 200 km/h-val az M5-ösön...?

Lázár János és Szabó Bálint együtt repesztett 200 km/h-val az M5-ösön...?

A „zugügyvéd” a közösségi oldalon egy olyan fényképpel kérkedett, amely szerint 200 km/h-s sebességgel követte Szeged felé a megkülönböztető jelzést használó, bukott minisztert?

 

 

Régóta él a gyanú, hogy Szabó Bálint valójában a Fidesz fizetett provokátora, aki megrendelői kérésére támadja újabb és újabb hazugságokkal a szegedi önkormányzat vezetőit, valamint Botka László szegedi és Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestereket. Ezt a gyanút erősíti meg Szabó egy tavalyi facebook-bejegyzése, mely szerint szeptember végén közel 200 km/h-s sebességgel száguldott az M5-ös autópályán. A facebook-bejegyzést Szabó barátnője osztotta meg ismerőseivel nagy büszkén: „Pest-Szeged :), nem volt hosszú az út :)”. Szabó azonban egy óvatlan hozzászólással és egy újabb képpel megtoldotta a történetet: „Könnyű úgy, ha van felvezető autó”.


A hozzászólásban megosztott képen az látszik, hogy egy megkülönböztető jelzést használó autó halad, feltételezhetően Szabó autója előtt. Megkértünk egy autószakértőt, hogy a kocsi műszerfala alapján azonosítsa be, milyen típusú járműben készülhetett a belső fénykép. A szakértő megállapítása szerint a képen egy Skoda Rapid műszerfala látható. Pont ilyen típusú autója van Szabó Bálintnak is.

 

 

Vagyis a kép és a bejegyzés alapján úgy tűnik, hogy Szabó Bálint Budapest és Szeged között rendőri vagy miniszteri felvezetéssel száguldozott.

 

Ennek kapcsán több kérdést is feltettünk Szabó Bálintnak. Bízunk benne, hogy tőle is választ kapunk az alábbiakra:

 

-Egy 2017. szeptember 28-i Facebook-bejegyzés szerint Ön közel 200 km/h sebességgel haladt az M5-ös autópályán egy felvezető kocsi mögött. A megengedett sebességet messze túllépő járművet Ön vezette vagy valaki más?

 

-Egyedül utazott vagy ismerősével, barátnőjével?

 

-Szeretnénk Öntől megtudni, hogy máskor is történt-e már hasonló?

 

-Szeretnénk megtudni, hogy Ön nem tartja-e kötelező érvényűnek magára nézve a szabályokat és a törvényeket?

 

-Szeretnénk megtudni, hogyan került a felvezető autó mögé? A felvezető autóban ülők esetleg tudtak arról, hogy Ön követi őket? Esetleg meg tudná mondani, hogy kik ültek a felvezető autóban?

 

-Uram, megbüntették Önt akkor ezért a gyorshajtásért? Ezért a szabálysértésért minimum 60 000 forintos bírság és négy büntetőpont jár. Befizette ezt az összeget, megkapta a büntetést?

 

-Ön saját állítása szerint kínosan ügyel a törvénykövető magatartásra, a szabályok tiszteletben tartására, mivel tudja magyarázni ezt az esetet? Azt, hogy közel 200 km/h-s sebességgel, életveszélyes módon, megkülönböztető jelzés nélkül száguldozott az autópályán. Vagy esetleg Ön is egy megkülönböztető jelzésű autóban ült? Ha igen, kik voltak az utastársai? Kinek az autójában ült pontosan? Vagy Önnek is van megkülönböztető jelzése? Ha igen, kitől és miért kapta?

 

-Tudja, hogy az engedély nélküli sebességátlépéssel mások és a maga életét is veszélybe sodorja?

 

-Igaz az, hogy Ön fideszes politikusok megrendelésére tart sajtótájékoztatókat már hónapok óta, hogy a kormánypárt ellenfeleit lejárassa? Kitől kapta ezt a megrendelést? Netán attól, aki a felvezető autóban ült? Ha igen, milyen megrendelést kapott pontosan? Van erről a megrendelésről hivatalos dokumentum, vagy a gyorshajtáshoz hasonlóan törvénysértő módon, szerződés nélkül, feketén végeztetik Önnel ezt a munkát?

 

Megkérdeztük Lázár János országgyűlési képviselőt, volt minisztert is. Bízunk benne, tőle is választ kapunk az alábbiakra:

 

1.Szeretnénk megtudni, hogy van-e Ön és Szabó Bálint között bármilyen jellegű hivatalos munkamegállapodás? Szabó Bálint az Ön megrendelésére támadja folyamatosan Botka László és Márky-Zay Péter polgármestereket? Ha igen, milyen összegért teszi ezt?  Vagy nem az adófizetők állják Szabó Bálint esetleges megbízatásának a költségeit?

 

2.Szabó Bálint egy 2017. szeptember végi fb-bejegyzés szerint közel 200 km/h-s sebességgel utazott egy megkülönböztető jelzést használó autó mögött Budapestről Szeged felé az M5-ös autópályán. Találkozott Ön ebben a hónapban Szabó Bálinttal? Ha igen, miről egyeztettek, mely napon/napokon?

 

3.2017. szeptemberében – ekkor még miniszterként - utazott Ön együtt a szolgálati autójában Szabó Bálinttal Budapest és Szeged között? Vagy volt rá példa, hogy Szabó Bálint autóját az Ön miniszteri szolgálati autója vezette fel közel 200 km/h-s sebességgel?

 

4.Esetleg előfordulhatott az, hogy Szabó Bálint törvénytelen módon, az Ön szolgálati autójára tapadva követte Önt közel 200 km/h-s sebességgel Budapest és Szeged között az M5-ös autópályán? Indult eljárás Szabó Bálinttal szemben gyorshajtás miatt?

 

Mindkét érintett válaszát változatlan türelemmel várjuk.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Megoldás Mozgalom (MEMO) “Mintatelepülés” címmel indított pályázatot azoknak a leendő polgármestereknek, aki...
Bővebben >>