Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Lázár reagált a cikkünkre – mindent tagad
2018-12-08 14:30:05
Lázár reagált a cikkünkre – mindent tagad

Lázár reagált a cikkünkre – mindent tagad

Csütörtökön megjelent egy írás a hirhatar.hu oldalán Szabó egy tavalyi facebook-bejegyzésével kapcsolatosan, mely szerint szeptember végén közel 200 km/h-s sebességgel száguldott az M5-ös autópályán. A facebook-bejegyzést Szabó barátnője osztotta meg ismerőseivel nagy büszkén: „Pest-Szeged :), nem volt hosszú az út :)”. Szabó azonban egy óvatlan hozzászólással és egy újabb képpel megtoldotta a történetet: „Könnyű úgy, ha van felvezető autó”.

 

Az eset tisztázása érdekében a cikk megjelenése előtt természetesen mind az érintett Szabó Bálintot, mind a bukott miniszter Lázár Jánost megkerestük, hogy válaszoljanak a kérdéseinkre – ez nem történt meg.

 

Szombaton este érkezett viszont egy rövid üzenet Lázár János sajtófőnökétől, Göbl Vilmostól az alábbi szöveggel:

 

„Lázár János soha nem utazott egy autóban Szabó Bálinttal, és soha nem vezette fel Szabó Bálint autóját, sem saját, sem szolgálati autóval. Lázár Jánosnak semmi köze nincs a Szabó Bálint, Botka László és Márki-Zay Péter között zajló politikai és jogi vitákhoz, ahogyan Szabó Bálint közlekedési szokásaihoz, vagy annak esetleges büntetéséhez sem. Javaslom, ezekben a kérdésekben a hiteltelen - és valódi újságírókhoz méltatlan - gyanúsítgatás helyett forduljanak az érintettekhez, vagy a Rendőrséghez.”


 A másik érintett, Szabó Bálint változatlanul hallgat


Hogy valami zavar lehet a gépezetben és a félremagyarázkodásban, azt jól bizonyítja, az utolsó mondat, amelyben a sajtófőnök azt tanácsolja, hogy forduljunk az érintettekhez – nos ez bizony megtörtént és nem válaszolt rá sem ő, sem Lázár ex-miniszter....

 

Olvasóinkat sem tényekkel, sem gyanúsítgatással, hanem egyszerűen kérdésekkel informáltuk, amint az érintetteket is, ám legnagyobb sajnálatunkra válaszra sem méltattak, eltekintve a cikk megjelenését követő fenti magyarázkodása, melynek legfigyelemreméltóbb félmondata, hogy Lázárnak semmi köze a Botka és Márki-Zay körül zajló vitákhoz. Ez azért is érdekes, mert Makón az a hír járja, hogy Lázár János és Szabó Bálint gyakran ebédel együtt.

 

Ennek ellenére a cikk megjelenését lekéső választ természetesen örömmel közöljük úgy is, mint Lázár János hivatalos nyilatkozatát a Szabó Bálinttal kapcsolatos mindennemű együttműködésétől való elzárkózásaként értelmezve.

 

Reméljük, hogy ez az állásfoglalásuk a jövőben is tényként kezelhető.

 

„A” rendőrőrséghez egyelőre nem tervezünk fordulni, mivel feltételeztük, jóhiszeműen, hogy maga az érintett Szabó eloszlatja a kételyeinket – miután ez eddig nem történt meg, kérdéseink továbbra is megválaszolatlanok s nem gyanúsítgatások, legalábbis a saját értelmezésünk szerint.

Utoljára frissítve: 2018-12-08 14:48:49

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többe...
Bővebben >>