Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Legyőzöm a Fideszt. Egyedül.
2016-07-10 19:11:00
Legyőzöm a Fideszt. Egyedül.

Legyőzöm a Fideszt. Egyedül.

Mindenkinek Városligetet, kettőt is. Egyikben csak fák, másikban csak múzeumok lesznek. Mindenki kapjon villát a horvát tengerparton, nem ám hétszázmilliósat, hanem legalább nyolcszázért. Kapjon hozzá tizenkét fős kopaszbrigádot is Kettőt is. Ők majd megvédik egymástól egymást is.

 

Mindenkinek alanyi jogon járjon kereskedelmi tévécsatorna, ezt az állam veszi neki, és utána a költségvetés állja valamennyi működésének a kiadásait is. Kapjon hozzá mindenki hétfőre Timikét, szerdán Cilikét, vasárnapra Vivient. Minden nőnek Bred Pittet.

 

Mindenki jogosult legalább egy doktori disszertációra, valamennyit Schmitt Pál írja, és aki külön igényli, kaphat hozzá saját alaptörvényt is. Név szerint, külön neki írva. Igényesek kaphatnak még saját Alkotmánybíróságot is. Saját bíróság, ügyészség, rendőrség valamennyi magyarnak állampolgári jogon járjon.

 

Mindenki kaphat ezer hektár termőföldet, hozzá uniós támogatást. Mindenkinek a földjére az Unió építsen stadiont, kisvasúttal a konyhától az úszómedencéig. Minden magyar állampolgár jogosult páratlan években úszóvébét rendezni, páros években- felválta - olimpiát és labdarugó vébét. Mindenkinek legyen saját NBI-es csapata, s járjon hozzá Messi és Ronaldo is.

 

Saját Nemzeti Bankot minden magyarnak, határon túliaknak mellé még egy Külker Bank is járjon. Mindeni szabadon felköltözhet a Várba, építsen az Unió mindenkinek saját Sándor-palotát.

 

Honosítjuk Sanghaj és Szingapúr harmincmilliónyi lakosát, fejenként százezer dollárért, cserébe mindannyian otthon maradhatnak. Onnét is el tudnak tartani minket.

 

Kéri László/Sztárklikk

További híreink
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben
Az egyik legnépszerűbb megoldás ablakok, erkélyajtók esetében: a bukó-nyíló nyitásmód
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghatározza a kényelmet, a komfortot és a használat egyszerűségét...
2024-03-27 10:19:44, Hírek, Aktuális Bővebben
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az esküvő kapcsán a vőlegény öltözékéről nem beszélünk eleget. Pedig a menyasszony mellett a vőlegény az esemé...
Bővebben >>