Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Piroska napja van.
Lélegeztetőgépre került az oltástagadó olimpiai bajnok Csollány Szilveszter
2021-12-07 19:30:02
Lélegeztetőgépre került az oltástagadó olimpiai bajnok Csollány Szilveszter

Lélegeztetőgépre került az oltástagadó olimpiai bajnok Csollány Szilveszter

A Magyar Nemzet azt írja, november 23-án telefonon kereste Csollány Szilvesztert, aki egy hét türelmet kér, mert gyengélkedik. Múlt hétfőn csak SMS-ben reagált a megkeresésükre, azt üzente, hogy továbbra sem tud nyilatkozni, mert kórházba került. A lap délután úgy értesült, hogy az olimpikon súlyos állapotban van, először Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították.

 

A Sydney-ben olimpiai bajnoki címet szerző tornászt sajtóinformációk szerint koronavírus-fertőzéssel egy budapesti kórházban ápolják.

 

Csollány Szilveszter korábban többször is oltásszkeptikus posztokat osztott meg a közösségi oldalán. Több poszton is feltűnik többek között Gődény György, akit szeptemberben elítéltek rémhírterjesztés miatt. A megosztott posztok egy részében a koronavírus elleni vakcinák beadását emberkisérletnek titulálják, továbbá veszélyesnek bélyegzik az oltóanyagokat, a maszkhasználatot pedig feleslegesnek.

További híreink
A választások elmaradásával is számol a kormány a veszélyhelyzet miatt
Az Igazságügyi Minisztérium rendeletébe rejtettek el egy érdekes mondatot, ami szerint a veszélyhelyzet miatt el is maradhatnak a választások.
2022-01-16 11:21:39, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Szabó Tímea és az ötmilliárdnyi teszt megsemmisítése - a rendőrség szemszögéből
Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője feljelentést tett az 5 milliárd forint értékű tesztek megsemmisítésével kapcsolatban, de a BRFK elutasította azt, ugyanis hűtlen ...
2022-01-16 11:21:36, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Érvénytelen szavazásra buzdítnak a civil jogvédő szervezetek
Áder János köztársasági elnök bejelentette a kormány gyűlöletkeltő, a szexuális és nemi kisebbségeket kiközösítő népszavazásának dátumát, ami a választásokkal egy napon, ...
2022-01-16 11:21:33, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság nagy divat a kerti medence, szinte minden kisgyermekes család beruház rá, hogy a csöppségek élvezhess...
Bővebben >>