Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Lenyúltak egy utasszállítót, a levegőben üldözték, mielőtt a halálba csapódott
2018-08-11 11:16:07
Lenyúltak egy utasszállítót, a levegőben üldözték, mielőtt a halálba csapódott

Lenyúltak egy utasszállítót, a levegőben üldözték, mielőtt a halálba csapódott

Szokatlan incidens történt az Egyesült Államokban helyi idő szerint pénteken: egy ismeretlen személy egy Q400-as típusú utasszállító repülőgéppel felszállt a seattle-i nemzetközi repülőtérről, majd minden felszólítás ellenére sem szállt le – közölte a Fox News.

 

Engedély nélkül szállt fel helyi idő szerint még pénteken a Seattle-Tacoma Nemzetközi Repülőtérről a Horizon Air utasszállító egyik 78 üléses Q400-as gépe. A repülőt nem pilóta vezette, hanem a földi kiszolgáló személyzet egyik tagja, aki egyébként a légitársasági alkalmazottja volt, mint szerelő dolgozott. Az F15-ös vadászgépekkel rögtön a nyomába szegődtek a lopott utasszállítónak, ami egy közeli szigeten le is zuhant.

 

 A gép és az irányítótorony közti beszélgetés igen zavaros. Mint kiderült, a 29 éves dolgozó felszállás előtt tankolt a gépbe, majd mutatványokat hajtott végre vele, ám hamar fogyni kezdett a kerozin. Megpróbált a torony segítségével landolási helyet keresni, majd bepánikolt, hogy börtönbe kerül, de azt is mondta, hogy még akár pilótaállást is kaphatna, ha sikeresen landolni tudna.

 

Az irányítók próbálták rávenni a leszállásra a fogyó üzemanyag miatt, ám végül nem sikerült egyezségre jutni, az ideiglenes pilóta bocsánatot kért mindenkitől, közölte, hogy ő csak egy összetört srác, akinek nincs ki mind a két kereke, majd egy Seattle-höz közeli szigetbe csapódott. A helyi seriff kizárta a terrorakció gondolatát is.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mi...
Bővebben >>