Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Letartóztatták a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megyei politikusát
2019-12-05 14:56:46
Letartóztatták a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megyei politikusát

Letartóztatták a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megyei politikusát

A vallomástételt megtagadta a fideszes Fehér Petra, akit hivatali vesztegetés elfogadásával és más bűncselekményekkel gyanúsítanak. Az ügyvédje szerint nem is érti mi az az ügy, ami miatt letartóztatták.

 

A Szolnok megyei közgyűlés (volt?) fideszes képviselőnőjét azzal gyanúsítják, hogy jogtalan haszonra tett szert az uniós pályázatok elbírálásánál, a Településfejlesztési Operatív Programmal kapcsolatos pályázatoknál jogellenesen befolyásolhatta a közbeszerzéseket. A Központi Nyomozó Főügyészség önkormányzatokat érintő korrupciós bűncselekmények miatt folytat nyomozást.

 

Fehér Petra korábban Boldog István fideszes országgyűlési képviselő munkatársa volt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 4-es választókerületben. Hadházy Ákos még október elején azzal állt a nyilvánosság elé, hogy szerinte Boldog István lényegében megzsarolta választókerülete polgármestereit: csak akkor kaphatnak uniós támogatást a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból, ha hajlandók az általa preferált cégeknek juttatni a munkákat.

 

A Fővárosi Törvényszék már arról számolt be, hogy november 29-én Fehért letartóztatták - a Budai Központi Kerületi Bíróság összesen 5 emberrel szemben rendelt el kényszerintézkedést 2019. november 29-én: négyen kerültek előzetes letartóztatásba, egy ember pedig bűnügyi felügyelet alá.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kizárási eljárást indít a Momentum Jancsó Andrea, ferencvárosi önkormányzati képviselő ellen, közölte a párt p...
Bővebben >>