Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Orsolya napja van.
LMP: Galvani híd helyett forgalomcsillapítást
2020-09-24 20:29:59
LMP: Galvani híd helyett forgalomcsillapítást

LMP: Galvani híd helyett forgalomcsillapítást

Álláspontjuk szerint elkerülhetetlen továbbá a dugódíj bevezetése, ami valódi forgalomcsillapítást eredményezne.

 

A párt közleményében kijelenti, hogy a Galvani híd koncepciója alapjaiban hibás: rossz helyen van és az autóforgalmat nem csökkenti, hanem csak áthelyezi a belvárosból a külvárosba. Sőt, az autós közlekedés feltételeinek javításával új forgalmat is generál. Álláspontjuk szerint elkerülhetetlen a dugódíj bevezetése, ami valódi forgalomcsillapítást eredményezne.

 

Mint írják, a Galvani híd egyike azon beruházásoknak, amelyek még a 2024-re tervezett budapesti olimpiához készültek volna. Ám a budapestiek egyértelműen nemet mondtak az olimpiára, annak költségei és a sportrendezvény városra gyakorolt negatív hatásai miatt, a kormány pedig elengedte ezt a tervét. Ennek ellenére azóta is azt látjuk, sorra valósítják meg a kifejezetten ahhoz kötődő, felesleges és drága sport- és infrastruktúra-beruházásokat – áll a párt csütörtöki közleményében.

 

Kertész Z István

 

 

További híreink
Pálinkás József már a miniszterelnök-jelöltséget is vállalná
Pálinkás József akadémikus, a Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke, az első Orbán-kormány oktatási minisztere új pártot indított Új Világ Néppárt néven.
2020-10-17 17:53:31, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A színháztermüket elzárták, a netet végleg lekapcsolták az ellenálló SZFE hallgatói elől
Nem kapcsolták vissza az internetet a Színház- és Filmművészeti Egyetem Vas utcai épületében, mostanra pedig már a hálózati kábelt is leszerelték a portán, így vezetékes ...
2020-10-15 19:15:26, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársa lőtte fejbe magát a Zugligeti úton
Szerdán nem sokkal 12 óra után öngyilkos lett egy rendőr a XII. kerületben a saját szolgálati autójában – erősítette meg tegnap az Indexnek az ORFK.
2020-10-15 19:15:24, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pécsett is befejeződött az egykori Kika lakberendezési áruház átalakítása.
Bővebben >>