Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Adalbert napja van.
Mága Zoltán egymillió forintot ajánl fel az Újpesten megkéselt rendőrnek és társának
2020-12-27 19:04:49
Mága Zoltán egymillió forintot ajánl fel az Újpesten megkéselt rendőrnek és társának

Mága Zoltán egymillió forintot ajánl fel az Újpesten megkéselt rendőrnek és társának

A kezdeményezéshez a "szolgálat teljesítés közben" Alapítvány is csatlakozott, további 500.000 Ft-ot felajánlva a hős rendőröknek.

 

"Újpesten megkéselt hős rendőrért szólal meg Mága Zoltán hegedűje. December 24-én egy IV. kerületi társasházhoz kiérkező járőrök egyikére támadt egy hangoskodó férfi,aki késével többször megszúrta az egyik rendőrt. A sebesült rendőr életveszélyes állapotba került, ezért a kórházba szállítást követően rögtön megműtötték. A támadót a rendőr járőrtársa lelőtte" - olvasható a bejegyzésben.

 

"Mindig nagy tisztelettel és köszönettel gondolok a magyar rendőrökre, akik nap mint nap emberfeletti erőfeszítéssel teszik a dolgukat, akár a közbiztonságunk védelméről, akár a koronavírus elleni védekezésről legyen is szó" - írta a zenész, aki többször nyújtott már támogatást a járőröknek, valamint a hősi halált halt rendőrök és honvédek családjainak.

 

Időközben annyira stabilizálódott és javult az állapota, hogy elhagyhatta a Honvéd Kórház intenzív osztályát az a rendőrtiszt, akit csütörtök reggel késelt meg egy ámokfutó egy újpesti társasház lépcsőházában - számoltak be a rendőrség közösségi oldalán. A 26 éves járőr 23 éves rendőrnő társa több lövéssel megölte a támadót.

Utoljára frissítve: 2020-12-27 19:04:41

További híreink
Fogászati turizmus Magyarországon
A fogászati turizmus az egészségturizmus legdinamikusabban fejlődő területe. A Le Monde francia lap szerint Magyarország fogászati nagyhatalom, az európai fogturizmus 40%...
2021-09-27 10:20:04, Hírek, Színes Bővebben
Közös magyar-horvát művészeti program
Különleges előadás keretében csendül fel a Carmina Burana két alkalommal is határon innen és túl.
2021-09-26 02:24:29, Hírek, Színes Bővebben
Tanuló Város Fesztivál Pécsen, immár ötödször
Több mint száz programmal, tizennégy helyszínen zajlik a csaknem félszáz szervezet segítségével megrendezett ötödik Pécsi Tanuló Város Fesztivál.
2021-09-25 02:39:44, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A reflux manapság népbetegségnek számít, évről évre egyre többeknél diagnosztizálják. Azonban nem egy olyan ál...
Bővebben >>