Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Kornélia napja van.
Mága Zoltán egymillió forintot ajánl fel az Újpesten megkéselt rendőrnek és társának
2020-12-27 19:04:49
Mága Zoltán egymillió forintot ajánl fel az Újpesten megkéselt rendőrnek és társának

Mága Zoltán egymillió forintot ajánl fel az Újpesten megkéselt rendőrnek és társának

A kezdeményezéshez a "szolgálat teljesítés közben" Alapítvány is csatlakozott, további 500.000 Ft-ot felajánlva a hős rendőröknek.

 

"Újpesten megkéselt hős rendőrért szólal meg Mága Zoltán hegedűje. December 24-én egy IV. kerületi társasházhoz kiérkező járőrök egyikére támadt egy hangoskodó férfi,aki késével többször megszúrta az egyik rendőrt. A sebesült rendőr életveszélyes állapotba került, ezért a kórházba szállítást követően rögtön megműtötték. A támadót a rendőr járőrtársa lelőtte" - olvasható a bejegyzésben.

 

"Mindig nagy tisztelettel és köszönettel gondolok a magyar rendőrökre, akik nap mint nap emberfeletti erőfeszítéssel teszik a dolgukat, akár a közbiztonságunk védelméről, akár a koronavírus elleni védekezésről legyen is szó" - írta a zenész, aki többször nyújtott már támogatást a járőröknek, valamint a hősi halált halt rendőrök és honvédek családjainak.

 

Időközben annyira stabilizálódott és javult az állapota, hogy elhagyhatta a Honvéd Kórház intenzív osztályát az a rendőrtiszt, akit csütörtök reggel késelt meg egy ámokfutó egy újpesti társasház lépcsőházában - számoltak be a rendőrség közösségi oldalán. A 26 éves járőr 23 éves rendőrnő társa több lövéssel megölte a támadót.

Utoljára frissítve: 2020-12-27 19:04:41

További híreink
Már nemcsak álom
A pécsi önkormányzat a 2014–2020-as uniós költségvetési ciklushoz kapcsolódó beruházások között az egyik legfontosabbnak egy korszerű, vevő és eladóbarát vásárcsarnok me...
2021-03-02 19:59:32, Hírek, Színes Bővebben
A környezettudatosság minden időben fontos
A Duna-Dráva Cement évtizedek óta kiemelten kezeli a természeti értékek védelmét, a helyi közösségek és a fiatal generáció támogatását.
2021-03-01 20:29:34, Hírek, Színes Bővebben
Örömet hozó kétezer tábla szeretetcsoki
A járványügyi helyzet miatt egyre több család anyagilag teljesen kimerülőben van, egy kis örömet vitt az életükbe a Mátrix Alapítvány. Kétezer tábla szeretetcsoki talál...
2021-02-28 19:42:22, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ezt a párt elnöke, Fekete-Győr András jelentette be a Facebookon. Mindez azért érdekes, mert a zuglói körzetbe...
Bővebben >>