Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Magyarország – én így (nem) szeretlek
2019-08-25 17:55:42
Magyarország – én így (nem) szeretlek

Magyarország – én így (nem) szeretlek

Azt hittem, öreg koromra tekintettel, hogy nincs már olyan dolog, amit ne láttam volna! A napokban egy nagyon fiatalon elhunyt barátomat búcsúztattuk, végakarata szerint a Tisza folyóba szórva hamvait! Fiú gyermeke a szomorú nap reggelén órákig irtotta a parton a gyomokat, lapátolta a homokot, hogy méltó legyen a hely, a szomorú búcsúhoz.

 

Amikor odaért a 60 fős búcsúzó rokon és barát, azt láttuk, hogy két hölgy éppen ott napozik. Ekkor az elhalt fiatal leánya kérte a hölgyeket - jelezve, hogy itt egy rövid gyászszertartás lenne - tegyék meg, hogy arra a 10 percre odébb mennek.

 

Egyikük azonnal a ruháját fogva elindult, a másik viszont - barátnője kérése ellenére sem - durcásan kijelentette, hogy o, sehova nem megy!!

 

Többen kértek kedvesen, határozottan, hogy hagyja már egy rövid időre gyászában magára az odaérkezőket, de nem, ő háborogva ott maradt, napozva hallgatva elcsukló gyermeki beszédet, búcsúzó baráti gondolatokat! A gyászolók az esemény miatt döbbenten, de igen kulturáltan vették ezt tudomásul, nem úgy a hölgy!

 

Döbbenetes emberi?; viselkedés! Lehet ember ennél mélyebben? Megszólalt azóta a lelkiismerete? Ha igen, akkor tudja, hogy ez a poszt azért született, hogy információja legyen, merre keresse az elnézés kérés helyét! 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közös...
Bővebben >>