Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Március 15-ig maradnak a korlátozások, a következő két hét kifejezetten nehéz lesz
2021-02-27 10:12:31
Március 15-ig maradnak a korlátozások, a következő két hét kifejezetten nehéz lesz

Március 15-ig maradnak a korlátozások, a következő két hét kifejezetten nehéz lesz

Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.

 

Március 15-ig életben maradnak a járványügyi korlátozások – mondta a csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, a szerdai európai uniós és rendes kormányülést követően.

 

A miniszter szerint a járvány harmadik hulláma elérte Magyarországot, a számok a következő hetekben várhatóan drámaian növekedni fognak. A következő két hét kifejezetten nehéz lesz.

 

A miniszter ugyanakkor megjegyezte, hogy a korlátozások utolsó időszakában vagyunk, de addig indokolt ezeket fenntartani, amíg ez a járványügyi szakértők véleménye.

 

A miniszter arról is beszélt, hogy felgyorsult az emberek oltása, ezen a héten és a jövő héten több embert fognak beoltani, mint eddig.

 

Szomorú fejleménynek nevezte, hogy az elmúlt hetekben baloldali polgármesterek bojkottra szólítottak fel egyes vakcinák ellen. Szerinte ezzel emberek életét teszik kockára, külön kiemelte Gyurcsány Ferenc pártját. Az emberek életét kizárólag csak az oltás tudja megvédeni – mondta.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Jóllehet az autópálya-matrica évről évre költségesebb, legalább az infláció mértékével növekszik az ára, az au...
Bővebben >>