Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Máris teltházgyanús a holnapi Sziget Fesztivál nyitónapja
2019-08-06 17:11:36
Máris teltházgyanús a holnapi Sziget Fesztivál nyitónapja

Máris teltházgyanús a holnapi Sziget Fesztivál nyitónapja

Augusztus 7-én, az Ed Sheeran koncertjére teltház várható, , ezért a szervezők arra kérik a látogatókat, hogy jóval a koncert előtt érkezzenek meg, hogy a „check-in” és a további biztonsági intézkedések miatti sorbanállást elkerüljék. A jegyeket érdemes előre, kedd estig a helyszínen beváltani, ezzel is meggyorsítva a bejutást.

 

„Több szempontból is kimagasló az idei Sziget Nagyszínpadának felhozatala” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. „Egyrészt a korábban elindított növekedési stratégiát követve a tavalyihoz képest még tovább növeltük a fő fellépőkre szánt összeget, ennek köszönhetően a hét fesztiválnapra kilenc headliner kategóriás előadót/zenekart sikerült elhoznunk, akik közül három fellépő díja is meghaladja az eddigi „csúcstartóét” – részletezte a főszervező.

 

Az idei év egyik újdonsága, hogy a fesztivál első napján, augusztus 7-én a Europe Stage, presented by ibis egy nemzetközi tehetségkutató döntőjének ad otthont. Az ibis új zenei programja, az ibis Music, egy teljesen új élményt nyújt és fokozott társadalmi interakciót biztosít a helyi közösséggel.

 

Ez a 360 fokos aktiváció egy verseny, ami 44 intim mini koncertből áll, 17 ország ibis szállodáiban. A 2019-es Szigeten pedig 9 feltörekvő előadó koncertezik majd, és közülük kerül ki a végső győztes akit az ibis Music zeneipari szakértőkből álló zsűrije választ majd ki.

 

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem véletlen, hogy elődeink igen sok színes és érdekes szokással ünnepelték a húsvétot.
Bővebben >>