Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Bernát, Felícia napja van.
Márki-Zay Pétert beperelte a Fidesz-fióka civilszervezet
2024-04-29 17:05:16
Márki-Zay Pétert beperelte a Fidesz-fióka civilszervezet

Márki-Zay Pétert beperelte a Fidesz-fióka civilszervezet

A CÖKA hétfőn tett közzé egy költeményt, amelyben feljelentésükről számoltak be Márki-Zay Péterrel szemben, aki a hódmezővásárhelyi polgármesteri posztot tölti be. A felháborodásuk oka, hogy Márki-Zay és csapata átragasztotta a szervezet kampányplakátjait. A költeményükben kifejtették, hogy a ragasztó eltávolítása nehézkes, de úgy tűnik, a plakátoké könnyebb, és kritizálták Márki-Zay politikai tevékenységét.

 

A CÖKA álláspontja szerint a civilek szólás- és véleménynyilvánítási jogának megakadályozása demokráciaellenes cselekedet. Azt is hozzátették, hogy Márki-Zaynak már "egész ország fújt takarodót a választások éjszakáján", és úgy vélik, segíteniük kell neki belátni, hogy politikai pályafutása véget ért.

 

A szabadvers végén a CÖKA úgy fogalmazott: „Ragadvány Úr! A politikai pályán az ön meccsét lefújták, érdektelen személlyé vált, irány az öltöző!”.

 

Márki-Zayék amúgy azt matricázták fel a Dead Kennedys punkzenekartól lopott plakátokra, hogy „Orbán máig nem számolt el a Sorostól kapott milliókkal és a szabadon bocsátott bűnözőkkel” – emlékeztet cikkében a HVG

További híreink
Eladták Kádár János egykori sofőrjének palotáját
Több mint két évtizedes kísérletezés után sikerült új tulajdonost találni a Bócsi-kastélyra, amelyet a Kádár János sofőrjéből lett milliárdos, Bócsi András építtetett.
2024-05-12 10:08:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Udvaros Dorottyát 22 év után kirúgták a Nemzeti Színházból
Udvaros Dorottya, a Nemzet Színésze, 22 év után elhagyja a Nemzeti Színházat, miután Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg a szerződését.
2024-05-04 09:41:26, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Szóval itt van ez a Magyar Péter
Láttam, de mivel utálom a tömeget, túl közel nem merészkedtem hozzá. Most, hogy meghallgattam a Puzsérral lefolytatott "hard talk" műsorát, veszem a bátorságot először ös...
2024-05-04 09:41:25, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Hatalmas bejelentéssel indult a Sziget 2024-es programjait és újításait bemutató sajtótájékoztató. Eszerint a ...
Bővebben >>