Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Márki-Zay Pétert már volt tanácsadója is támadja
2022-05-20 20:45:57
Márki-Zay Pétert már volt tanácsadója is támadja

Márki-Zay Pétert már volt tanácsadója is támadja

„Kedves Péter! A tisztességről nem beszélni kell, hanem akként viselkedni. Kampányod egyik legfontosabb mondanivalójával, mely szerint azért támadnak, mert nem tűröd a lopást, mélyen egyetértettem. Éppen ezért, az MMM vezetőségi tagjaként attól teszem függővé vezetőségi tagságom fenntartását, hogy még ebben a hónapban rendesen elszámolsz a kampánypénzzel” – osztotta meg nyílt levelét Kész Zoltán a Facebook-oldalán.

 

A MMM-es alapító azt szeretné, ha Márki-Zay Péter fillérre pontosan tájékoztatást adna, hogy mire költötte el a mozgalom és a támogatók pénzét, illetve derüljön ki a nyilvánosság számára az is egyértelműen, hogy az adományozóktól a kampányra átutalt támogatásokból a megmaradt összeget milyen módon juttatja vissza a mozgalomhoz, illetve az adományozókhoz.

 

„Gondolom, mondanom sem kell, hogy az adományozók által egyértelműen célhoz kötötten adott támogatásokat nem a célra felhasználni (például pártot építeni belőle) lopás, amelyet az MMM-ben nem csak te, de senki más sem tűr el. Várom mindkét elszámolást ezért minél hamarabb!” – zárta nyílt levelét Kész Zoltán.

 

A hódmezővásárhelyi polgármester felesége, Márki-Zayné Vincze Felícia a nyílt levél alatt egy kommentben azt írta:

 

„Tudod a Péter számát, miért nem hívod fel? Vagy legalább felvennéd, amikor hív. Én úgy tudom, teljes tisztújítás lesz...”

 

Kész Zoltán erre azt válaszolta:

 

„Igen, tudom. Pont egy hete írtam neki levelet, amelyre azóta sem válaszolt. Tőle tanultam, hogy a nyilvánosságot kell ilyen esetekben használni. Legutóbb március 16-án hívott, hogy megköszönje segítségemet Tusk látogatása kapcsán. Felvettem.”

 

Márki-Zay Péter pártalapítását több MMM-es vezető sem támogatja: Lukácsi Katalin komoly kritikákat fogalmazott meg a hódmezővásárhelyi polgármester vezetői képességéről, Kész Zoltán sem híve annak, hogy most új pártot kell létrehozni – idézi a pengeváltást többek között az Index.

 

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ütős lesz az idei jazz évad is Pécsen, fellép többek között a városban Vörös Niki, ifj. Szakcsi Lakatos Béla é...
Bővebben >>