Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Másra gondol szex közben, van okom félni?
2020-07-17 08:45:18
Másra gondol szex közben, van okom félni?

Másra gondol szex közben, van okom félni?

Jellemzően kivel történik meg a fantáziában az aktus?

 

A leggyakrabban az aktuális partnerhez fűződnek a túlfűtött álmok, melyeket az orális fantáziálások követnek. Csak a harmadik helyen lépnek be a képbe az idegenek, ami férfiak esetében egyszerre több hölgyet jelent, míg a nőknél egy vadidegent vagy híres személyt.

 

Problémás lehet viszont, ha a vágyak tárgya mondhatni elérhető (pl. ex, szomszéd, kolléga, főnök), hiszen a fantáziálások során kialakulhat egy álomkép az adott személyről, amikor olyan tulajdonságokkal ruházza fel a fantáziáló, melyek miatt sokkal vonzóbbak és jobbnak gondolhatja az aktuális partnerénél, ami végeredményében pedig felmerülhet a gondolat, hogy a másik esetleg jobb választás lenne.

 

Ugyanakkor nem csupán problémákat, hanem előnyöket is hordozhat a szexuális fantázia, ez férfiaknál az erekció fenntartásában, míg nőknél az orgazmus könnyebb elérésében segíthet.

 

Megcsalás vagy sem?

 

Erre a kérdésre nincs egzakt válasz, hiszen nagyon az egyéntől függ, hogy megcsalásnak értékeli-e, ha ő vagy a párja mást képzel a helyére hancúrozás közben. Vagyis, ha te megcsalásnak érzed, akkor inkább ne csináld, míg ha nem tulajdonítasz neki különösebb jelentőséget, akkor nem feltétlen van ezzel probléma.

 

Ugyanakkor figyeld meg a fantáziáidat, hogy milyen gyakran fordul elő, és kire gondolsz közben, hiszen a gyakori fantáziák ugyanarról a személyről jelezhetnek párkapcsolati gondokat is. Ekkor érdemes átgondolni, hogy valóban vonzónak tartod-e a párodat, és akkor is élveznéd-e az intim együttlétet, ha nem fantáziálnál közben.

 

Beszélhetek a páromnak a fantáziáimról?

 

Kivételesen őszinte és nyílt kapcsolatban beleférhet, hogy a másik tudjon a titkos álmokról, azonban érdemes előtte rákérdezni óvatosan, hogy egyáltalán kíváncsi-e rá. Ha igen, akkor olyan fantáziákkal kezdj, melyekben ő is szerepel, ne rögtön azzal indíts, hogy a szexi szomszéd az álmaid főszereplője.

 

Amennyiben el tudjátok egymásnak mesélni a legtitkosabb vágyaitokat, az új szintre emelheti a köztetek lévő intimitást, és gazdagabb nemi életre sarkallhat.

 

Ha neked meséli el a párod a fantáziáit, akkor tudnod kell, hogy mindennél jobban bízik benned, vagyis soha ne add tovább a titkait, természetesen ezt fordított esetben is elvárhatod.

 

Amennyiben további hasonló cikkeket szeretnél olvasni a témában, keresd fel az ÉVA magazin oldalát!

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Színes Bővebben
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Színes Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>