Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Media1: Vaszily vizsgálatot indított a Pesti TV-nél, hogy kiderüljön, mire költik a pénzt
2021-07-14 19:40:35
Media1: Vaszily vizsgálatot indított a Pesti TV-nél, hogy kiderüljön, mire költik a pénzt

Media1: Vaszily vizsgálatot indított a Pesti TV-nél, hogy kiderüljön, mire költik a pénzt

A Mészáros Lőrinc pénzét is felhasználó Bizalmi Vagyonkezelő Kft. és Vaszily 50 százalékos tulajdonában lévő Progress Media Hungary Kft. (a Pesti TV tulajdonosa) vállalkozási szerződés keretében, megrendelőként gyártatja a csatorna műsorait Huth Gergely cégével, a Gerilla Press Kft.-vel. Vaszily azt közölte a Media1-gyel, hogy az érdekeltségébe tartozó vállalkozás határidőre fizet Huthéknak a műsorok után, így nem miattuk került nemrég csúszásba a csatorna a stábtagok fizetésével.

 

Vaszily azt is mondta a lapnak, hogy a pénzek felhasználásával és a különféle belső ügyekkel kapcsolatos információkról mostanáig nem volt tudomása, majd kijelentette, hogy ki fogja vizsgáltatni ezeket, mert fontosnak tartja, hogy a gyártópartner, a Gerilla Press megfelelően használja fel a műsorgyártásra kapott összegeket.

 

A Media1 arra is rákérdezett, van-e alapja annak a híresztelésnek, hogy a Pesti TV és a HírTV esetleg összeköltözik. Vaszily erről azt mondta, hogy ez „jelenleg nincs napirenden”.

 

A lap megkereste Huth Gergelyt is, aki kategorikusan cáfolta, hogy összeköltözne a két csatorna. Azt megerősítette, hogy a létszám körülbelül 10 százalékát érintő „karcsúsítás” volt nemrég a cégnél, ám ezt és a fizetések csúszását azzal magyarázta, hogy a kata adónem év eleji szabályainak változtatása okozott pénzügyi, likviditási gondokat.

 

Az informátorok állításait Huth rágalmaknak nevezte, állítása szerint szó sincs pazarlásról a Pesti TV-nél. Azt is kijelentette, hogy áll a Vaszily által említett vizsgálat elébe.

További híreink
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – a...
Bővebben >>