Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Megfojtotta, majd kidobta autójából internetes szexoldalon megismert áldozatát
2017-11-08 12:00:41
Megfojtotta, majd kidobta autójából internetes szexoldalon megismert áldozatát

Megfojtotta, majd kidobta autójából internetes szexoldalon megismert áldozatát

A vádlott 2015. december 10-én, miután a barátait elvitte bevásárolni és hazavitte őket, úgy döntött, hogy lehetőleg a X. kerületből, egy ismert internetes oldalon alkalmi szexuális partner után néz.

 

Így ismerkedett meg a sértettel, aki álnéven hirdetve magát és azonnal rendelkezésre állt. A hívás során a felek megállapodtak abban, hogy a sértett egy éjszakát vele tölt 50 000 forintért.

 

Útközben azt is megbeszélték, hogy a vádlott az ún. „kikötözős szexuális szerepjátékot” szeretné játszani. Hazaérve a vádlott és a sértett szeretkeztek úgy, hogy a sértett a hasán feküdt, mindkét kezét összekötözték hátul, a vádlott pedig az ágyon mögötte helyezkedett el.

 

Majd a vádlott gondolt egyet a közösülést megszakítva, a nadrágszíjat kettéhajtva a sértett nyaka elé tette azt. Majd jobb kezére tekerve közösülés közben fojtogatta a sértettet 8-10 percen keresztül addig, amíg már a sértett nem adott életjelet.

 

Mikor a vádlott tudatára ébredt tettének, személyautója csomagtartójába tette az élettelen testet a sértett összes holmijával együtt és a Monori út mentén haladva kiszórta azokat az autóból. Majd a holttestet is kitette a vecsési lehajtónál.

 

Az ítélet nem jogerős.

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kam...
Bővebben >>