Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Meghalt a Forma 1-es pilóta Jules Bianchi
2015-07-18 18:00:35
Meghalt a Forma 1-es pilóta Jules Bianchi

Meghalt a Forma 1-es pilóta Jules Bianchi

Jules Bianchi 26 éves volt. Halála fájdalmas, megrázó veszteséget jelent családja, barátai és az egész motorsportos társadalom számára. Az alábbiakban a gyászoló család által kiadott hivatalos sajtóközlemény magyar fordítását közöljük.

 

„Jules Bianchi szülei, Philippe és Christine, valamint testvérei, Tom és Melanie mély fájdalommal tudatják mindenkivel, hogy Jules múlt éjjel elhunyt a nizzai Centre Hospitalier Universitaire kórházban, ahová a 2014. október 5-i F1-es Japán Nagydíjon, Suzukában elszenvedett balesetét követően szállították.”

 

 

„Jules a legvégsőkig küzdött, mint mindig, de az ő harca ma véget ért” – mondta a Bianchi-család. „A fájdalom, amit érzünk, mérhetetlenül nagy és szavakkal leírhatatlan. Szeretnénk köszönetet mondani a nizzai CHU orvosi csapatának, akik szeretettel és elhivatottsággal kezelték őt. Szintén szeretnénk megköszönni a Mie Prefecture (Japán) General Medical Centerében dolgozók munkáját, akik közvetlenül a baleset után gondoskodtak Jules ellátásáról, illetve az összes többi orvosnak is, akik szerepet vállaltak kezelésében az elmúlt hónapok során.”

 

„Továbbá köszönjük Jules kollégáinak, barátainak, szurkolóinak és mindenkinek, akik kifejezték szeretetüket iránta ezekben a hónapokban, ami nagy erőt és segítséget adott nekünk, hogy átvészeljük ezt a nehéz időszakot. A sok-sok üzenet hallatán és láttán nyilvánvalóvá vált számunkra, Jules mennyire megérintette az emberek szívét és elméjét szerte a világon.”

 

„Végül szeretnénk megkérni mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a magánéletünket ezekben a nehéz időkben, mialatt megpróbáljuk feldolgozni Jules hiányát és elvesztését.”

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>