Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Meghalt Berki Krisztián
2022-05-06 17:37:11
Meghalt Berki Krisztián

Meghalt Berki Krisztián

Rendőröket és mentőket hívtak Berki Krisztián IX. kerületi lakásához, ahonnan már napok óta vitatkozás hangja szűrődött ki. Nem ez volt az első eset, hogy emiatt mentek ki a hatóságok. A nyomozás érdekében lezárták a környéket, valamint a lépcsőházat is, ahová csak azok mehetnek be, akik ott laknak.

 

A Blikk közölte, hogy legalább négy rendőrautó és egy mentőautó érkezett a helyszínre, sőt a tudósítójuk látni vélte Berki feleségét, Mazsit az egyik mentőnél, valamint a celeb korábbi párját, Hódi Pamelát a közös gyermekükkel. A rendőrautók még jelenleg is ott vannak, így tart a lezárás is.

 

A rendőrség megerősítette a lapnak, hogy meghalt Berki Krisztián. Az Origóval azt közölték, hogy haláleset miatt folyik nyomozás, azonban idegenkezűség nem vetődött fel, így nem gyilkosságról van szó.

 

Berki Krisztián labdarúgóként kezdte pályafutását, az FTC vezérigazgatója is volt, azonban a közönség főképp azokból a televíziós műsorokból ismerheti, amelyekben szerepelt. Korábban egy párt alkotott Hódi Pamelával, akitől egy gyermeke született, Nati. Második feleségével, Mazsival pedig néhány hónapja jött világra lányuk, Emma.

 

Berki 2019-ben Budapest főpolgármestere is szeretett volna lenni, amiért nagy kampányt folytatott, azonban az utóbbi időben főképp büntetőfékezési és volt feleségével, Hódi Pamelával folytatott gyermekelhelyezési ügye miatt volt tőle hangos a sajtó.

 

 

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kizárási eljárást indít a Momentum Jancsó Andrea, ferencvárosi önkormányzati képviselő ellen, közölte a párt p...
Bővebben >>