Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emőke napja van.
Meghalt egy stábtag a Nyerő Páros forgatásán
2022-06-28 15:40:12
Meghalt egy stábtag a Nyerő Páros forgatásán

Meghalt egy stábtag a Nyerő Páros forgatásán

Ma délelőtt a Reddit nevű oldalon kezdett terjedni a hír, miszerint tegnap rosszul lett a Nyerő Páros forgatásán egy stábtag, akinek már nem tudták megmenteni az életét. A történtekkel kapcsolatban az RTL Magyarország az alábbi közleményt adta ki:

 

„Az RTL Magyarország egyik műsorának hétfői forgatási napján a gyártó partnercég szerződéses munkatársa váratlanul rosszul lett. A helyszínen tartózkodó ügyeletes orvos, majd a helyszínre érkező rohamkocsi azonnal megkezdte az ellátást, de a gyors és szakszerű orvosi segítség ellenére sajnos nem sikerült megmenteni a stáb tagjának életét. Az RTL Magyarország mély részvétét fejezi ki a gyászoló hozzátartozóknak.”

 

További híreink
Válasszunk körültekintően CBD olajat!
Az egészség megőrzésével kapcsolatos termékek esetében állandó tendencia az, hogy sok a silány készítmény. Ezt egyrészt ezek keresettségének, másrészt az egészségünk jele...
2023-03-23 10:00:41, Hírek, Színes Bővebben
Mi várható az ingatlanpiacon 2023-ban?
Voltak, akik azt várták, hogy az ingatlanpiac 2023-ban szinte lenullázódik, de ez nem történt meg, nem állt le a piac. Viszont továbbra is kérdés, hogy merre indul meg? E...
2023-03-23 09:44:31, Hírek, Színes Bővebben
Egy évtizedig még maradnak
Újabb tíz évig Pécsen lesz látható Szépművészeti Múzeum-Magyar Nemzeti Galéria tulajdonát képező harminchárom Csontváry kép.
2023-03-22 21:07:23, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerda délután elhunyt Dunai Tamás Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész - számolt be róla a ...
Bővebben >>