Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Angelika napja van.
Megint beszóltak Szél Bernadettnek: Tasó László ütné a képviselőnőt
2013-09-23 15:21:27
Megint beszóltak Szél Bernadettnek: Tasó László ütné a képviselőnőt

Megint beszóltak Szél Bernadettnek: Tasó László ütné a képviselőnőt

Illés Zoltán államtitkár  megalázó parlamenti válasza után ezúttal a fideszes Tasó László szólt be Szél Bernadett LMP-s képviselőnőnek.

 

Szél Bernadett a hétfői ülésen a kiemelt beruházásokról kérdezte  kormányt. Felszólalása alatt a kormánypárti képviselők közül többen kiabálásukkal zavarták meg. Az LMP-s képviselő azzal fejezte be felszólalását, hogy a kormány először üt, aztán kérdez. Erre született meg a fideszes Tasó reakciója: "csak téged".

 

Szél Bernadett a Facebookon is közzétette az incidensről szóló beszámolót:

 

Ma megint dupla hangerővel kellett beszélnem a napirend előttimben -- a kétharmad annyira minősíthetetlenül ordított, hogy Kövér kétszer szólt rájuk, szedjék össze magukat. Nyilván érzékeny témákat tettem ki az asztalra, hiszen Normafa kapcsán a kiemelt beruházásokról beszéltem, ott volt a 4-es metró, Paks, a Nemzet Főtere és egyebek. Miközben üvöltő fideszesek között felszólaltam, Ertsey Kata meghallotta, hogy megint beszóltak a narancsok. Arról beszéltem,hogy a kormány először üt, aztán kérdez -- erre beküldték, hogy "csak Téged".


Tasó László viszont - így, több, mint egy hónappal az eset után - azt állítja, hogy a fenti eset ebben a formában nem történt meg, és az alábbi helyreigazítási kérelemmel fordult hozzánk:


 

„Valótlanul állítottuk, hogy Tasó László országgyűlési képviselő beszólt Szél Bernadettnek, hogy ütné a képviselőnőt. Ezzel szemben a valóság az, hogy Tasó László nem szólt be Szél Bernadettnek, és nem mondott olyat, hogy ütné a képviselőnőt.”

 

 

 

„Valótlanul állítottuk, hogy Szél Bernadett LMP-s képviselö parlamenti felszólalásának befejezése után, annak  mondatára Tasó László ezt reagálta, hogy „csak téged”. Ezzel szemben a valóság az, hogy Tasó László nem reagált semmit Szél Bernadett parlamenti felszólalására.”Szerkesztőségünk megjegyzi, hogy a parlamenti jegyzőkönyv szerint a "csak téged!" közbeszólás csakugyan elhangzott, ám a dokumentum nem rögzíti, hogy kitől.


 

-naan-

fotó: mti

Utoljára frissítve: 2013-10-23 08:53:16

További híreink
Szeretnél jobb teljesítményt nyújtani?
Nem is kérdés, hogy mindenki mindenhol szeretne jobban teljesíteni, de ez a teljesítménykényszer sokszor a visszájára fordul, és több borsot tör az ember orra alá. Különö...
2023-01-27 15:01:42, Hírek, Aktuális Bővebben
Ügynökmúlttal vádolják Dinnyés József
Ügynök volt Dinnyés József, a híres, ellenzékinek számító polbeat-énekes – legalábbis ezt feltételezik az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára által közölt ren...
2023-01-26 09:41:26, Hírek, Aktuális Bővebben
Rákay Philip Károly a többmilliárdos Aranybulla bukása után a mohácsi csatáról tervez hősi eposzt
Az új médiamogul szerepében tetszelgő Rákay Philip megosztotta újabb filmtervének ötletét: ezúttal a mohácsi csatáról készít filmet.
2023-01-17 12:16:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Már januárban importra fog szorulni Magyarország sertéshúsból és burgonyából - mondta Raskó György agrárközg...
Bővebben >>