Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Megműtötték a két fiút, akik robbanótesttel játszottak
2014-06-18 10:24:23
Megműtötték a két fiút, akik robbanótesttel játszottak

Megműtötték a két fiút, akik robbanótesttel játszottak

Megműtötték a várpalotai robbanás két sérültjét Győrben, a fiúk már nincsenek közvetlen életveszélyben - közölte az intézmény orvosigazgatója szerda reggell.

 

Oláh Attila azt mondta: a koponyasérülés miatt valószínűleg nem kell már operálni a két fiút, de további beavatkozásokra lehet szükségük, mivel végtagjaik tele vannak repeszekkel, szilánkokkal.
 

Józsa Zoltán, a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház traumatológiai osztályának főorvosa kedden arról tájékoztatott, hogy a röntgenvizsgálat repeszdarabokat mutatott ki a két fiú koponyaüregében, harmadik társuknak a térdízületébe fúródtak repeszdarabok, negyedik társuk pedig szilánkoktól sérült meg.
 

Csépányi-Barczi Petra, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy egy családi ház udvarán robbant fel a robbanótest, és a sérültek 14 évesek.
 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Gaál Csaba annyit közölt, hogy a robbanás oka egyelőre ismeretlen, a körülményeket a Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálata bevonásával vizsgálják.
 

Talabér Márta, a település polgármestere azt mondta: tudomása szerint a gyerekek a robbanótestet a Vörösmarty utcai családi ház udvarán találták. Az értesülések szerint az egyik fiú testvére és nagyapja korábban hasonló körülmények között, egy robbanásban életét vesztette. 

 

fotó: mti

Utoljára frissítve: 2014-06-18 10:25:16

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pécsen a Jókai Rendezvényházban került sor a Pécsi Borvidék Hegyközsége által szervezett Best of Pécs Díjátad...
Bővebben >>