Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Mégsem épít kormánykórházat a Mészáros-klán
2019-01-16 16:17:52
Mégsem épít kormánykórházat a Mészáros-klán

Mégsem épít kormánykórházat a Mészáros-klán

Eszerint Orbán elkezdett félni attól, hogy valakik mégis ellenőrizni kezdik a harácsolás céljából beállított túlárazásokat – Lévai Míra Júlia jegyzete.

 

Nagyon helyes.

 

Emellett ez talán annak is a jele, hogy ekkora léptékű rablásnál már maga sem tudja kézben tartani a dolgok folyását, nem marad ideje folyamatosan egyeztetni a strómanjaival, ezért most utólag szólt, hogy na, azért ennyire már ne.

 

Amit mindjárt ki is használ arra, hogy jó és puritán, a népe pénzére rettentően vigyázó vezetőnek mutassa be magát - piros pont oda.

 

Lölö meg, ugye, miért is sértődne meg, hiszen pontosan tudja, hogy ez nem az ő pénze és egyébként is, ettől még bőven marad neki.

 

Azt persze már nem lehet ilyen pontosan kiszámítani, hogy ezt vajon a gyerekei is akarják-e éppen ilyen jól tudni, nem gondolják-e azt, hogy "nahát azért, ha már a kezünkben van, lehetne ez tényleg a miénk is" - esetleg itt becsúszhat egy fekete pont is.

 

Mindenesetre ez egy elég határozott jelzése annak, hogy a taktika is fölfalja a saját gyermekeit, nemcsak a forradalom.

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pluszosok Egyetemének szervezői igyekeznek hasznos ismereteket átadni a neves tudósok, közéleti személyisége...
Bővebben >>