Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Megtámadták az MSZP elnökét és a feleségét
2016-01-25 16:40:21
Megtámadták az MSZP elnökét és a feleségét

Megtámadták az MSZP elnökét és a feleségét

„A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888hu-hoz semmi köze nem lehet” – határolódott el saját Facebook-oldalán az önmagát kormánypártinak minősítő – Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó érdekeltségébe tartozó – 888.hu-tól Gulyás Gergely, az Országgyűlés és a kormánypárt alelnöke.

 

A bejegyzés közvetlen előzménye, hogy a portál szombaton Rába Tímea egykori szépségkirálynő aktfotóival igyekezett lejáratni férjét, Tóbiás József MSZP-elnököt. A trágár hangvételű cikkben arra is célozgattak, hogy a politikus drogot fogyasztott, illetve prostituáltak szolgáltatásait vette igénybe, valamint feltették a roppant szellemes költői kérdést az olvasóknak, hogy „kivernék-e Rába Tímea fotójára”....

 

A cikk a betámadottak lányát is a szájára veszi, mondván: „nem tudjuk eldönteni, hogy mi lesz rosszabb: ha apja politikai vagy anyja pornófotós nyomdokaiba lép".

 

Ezt a remek ízlést tükröző elektronikus oldalt az a G. Fodor Gábor – akinek lassan gyűjtést kellene rendezni egy tükörre mind lelki, mind fizikai szembesülésre - jegyzi, aki a Fidesz stratégájaként vezeti többek között a Századvég Alapítványt, ami évről-évre több milliárdos és homályos szándékú megbízásokat kap a jelen kormánytól.

 

 

Szabó Tímea, a PM társelnöke az alábbi szenvedélyes mondatokkal kommentálta közösségi oldalán a gyomorforgató g.fodor-i „bravúrt”:  

 

„Nem fogom leírni az ócska szennyportálod nevét, de amit ott műveltél, azzal átléptél egy határt, ahonnan nincs visszaút.

 

Látom, nagy a verseny a nyugdíjasokat hasba rúgó Habony Árpáddal ’az év legnagyobb férge’ címért. Te most jól belehúztál.

 

Azzal tisztában vagy, ugye, hogy az egyetemen, ahol ’oktatsz’ figyelmeztetik a diákokat, hogy minden egyetemen kívüli tevékenységükkel javíthatják vagy éppen sárba tiporhatják az intézmény hírnevét? Szerinted te most épp melyiket teszed? Arra se vagy méltó, hogy a gumiszobádból kigyere, nemhogy a közéletben bármilyen módon részt vegyél.

 

Te tényleg nem vágod, hogy a politikai küzdelemnek is vannak szabályai és határai? Hogy nincs az a cél, aminek eléréséért mások emberi méltóságába, családi életébe így beletaposunk? Vagy erre kapjátok a Századvégben a milliárdokat? Ez a kulturális jobboldal, amit képviselsz? (Apropó, hol vannak a tömeges jobboldali elhatárolódások? Egyet láttam, kevés.) De tudod, igazából ennek ráadásul semmi köze a jobb- meg baloldalisághoz. Amikor egy ellenzéki felületen Rogán Cecíliát ’lek*rvázták’, én voltam az első, aki kikérte ezt magának. Mert lehet a korrupció, a rossz döntések, de még az urizálás miatt is kritizálni valakit, de nem így.

 

G. Fodor, remélem, a mai napod a sűrű bocsánatkérésekkel, az ótvar portálod megszüntetésével és a felmondásaiddal telik! Kezdd az egyetemen.

 

Ja, és persze benne van a pakliban, hogy ezt az aljasságot azért csináltad, mert a kutya nem olvassa a termékedet, és ez remélem, ezután is így lesz. Én biztosan nem fogom megtenni neked ezt a szívességet, és másokat is arra buzdítok, hogy soha ne kattintson rá! Még a legnagyobb provokáció esetében sem.

 

G. Fodor, költözz Ibizára Habonnyal, princípium Ákossal meg a hasonló lepattant haverjaiddal együtt!”

 

(nyitó képünkön G. Fodor Gábor)

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Persze folyamatosan azt halljuk mindenhonnan, hogy mindig ragaszkodjunk az eredetihez, ne érjük be másolattal,...
Bővebben >>