Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
„Megújul” az MTVA - sajtófőnök lesz Orbán házi fotósa
2016-02-13 15:30:41
„Megújul” az MTVA - sajtófőnök lesz Orbán házi fotósa

„Megújul” az MTVA - sajtófőnök lesz Orbán házi fotósa

Kobza Miklós 2004 óta Orbán Viktor közvetlen környezetében dolgozott, korábban a hvg.hu is beszámolt róla, hogy tagja volt a miniszterelnök szövegírói csapatának is, melyet Habony Árpád vezetett. Később ő kísérte Orbán Viktort a nyilvános eseményeken, az által készített fotókat a Magyar Távirati Iroda is rendszeresen átvette. Kobza feladata volt Orbán Facebook-oldalának kezelése is, emellett tavaly júniusig a Miniszterelnökség munkatársa is volt.

 

A Népszabadság értesülései szerint hétfőn Kobza már munkába áll. A lap úgy értesült, hogy a teljes MTVA kommunikációt átszervezik, csütörtökön nevezték ki a Moltól átigazoló Grexa Liliánát, aki a műsorokért felelős kommunikációs igazgató lett.

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkoz...
Bővebben >>